Olay, dün saat 13.30, sıralarında Gökevler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı Mevkii’nde meydana geldi.
Bir hastanın sevki sırasında ambulans ile bir araç arasında trafik kazası meydana geldi. Kaza sonrası kısa süreliğine yol kapandı.
İddiaya göre, bu sırada kazayla alakası olmayan ve yol kapandığı için sinirlenen bir şahıs, “Ambulans beni de sıkıştırdı. Artık içeride ne acelesi varsa. İçeride ne yapıyorlarsa” diyerek tartışmaya başladı.

FOTO: İHA
Yapılan itham karşısında sinirlenen ambulans şoförü ile şüpheli şahıs arasında tartışma çıktı.
Şahsın tartışmayı ayırmak için aşağıya inen bir hemşireye tokat atmasıyla olay alevlendi. Sağlık personelinin darp edildiğini gören vatandaşlar koşarak şüpheli şahsı linç etmek istedi.
Olayı gören çevredeki vatandaşlar polis ekiplerine ihbar etti. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri tarafları alarak karakola götürdü.
Sağlık çalışanları kendilerine saldıran şahıstan şikayetçi oldu.

FOTO: İHA
İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜN’DEN AÇIKLAMA
İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, Twitter hesabından ambulans ekibine yönelik saldırıya ilişkin açıklama yaptı.
Açıklamada, “24 Ağustos’ta 112 Beylikdüzü Ambulans ekibi, Esenyurt ilçesinde saat 13.30 sularında bir hastamızı hastaneye sevk etmek için ikametgah adresinden alınıp hastaneye götürmeye çalışırken yol kenarında bulunan bir araç ile hafif bir kaza yapmıştır. Kaza sonrası durup aşağı inen 112 araç sürücümüz araçların hasar tespitini yönelik tutanak yazacağı esnada arkadan gelen (hasta yakını ve kaza ile alakası bulunmayan) bir araçtan inen üç kişinin saldırısına uğramış ve çıkan arbede sırasında olayı ayırmak ve ekip arkadaşlarını korumaya çalışan iki paramedik sağlık personelimiz de ciddi bir şekilde darb edilmiştir. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü olarak bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, saldırganların kanunlar önünde cezasız kalmaması için her türlü takipçisi olacağımızı bildirmek istiyoruz” ifadelerine yer verildi. (İHA)
Sıra buna mı geldi! "Atatürk'e hakaret serbest bırakılsın" talebi!108 izlenme
CHP delegeleri 'Olağanüstü Kurultay' için harekete geçti5 izlenme
Mehmet Cengiz Erdoğan'ı bu sefer memnun edemedi20 izlenme
Açlık ve yoksulluk sınırında büyük artış!25 izlenme
'Kuran kursunda istismar' davasında karar: 'Yapanın bir din görevlisi olduğunu söyleme'28 izlenme
MHP'den Mansur Yavaş'a bir tehdit daha! 'Artık rahat durmalı! Bizden söylemesi...'36 izlenme
Babacan: Kılıçdaroğlu'nu ülkemizin 13. Cumhurbaşkanı yapacağız23 izlenme
Ünlü ekonomistten şok Türkiye yorumu "İflasa sürükleniyorlar!"236 izlenme
Kamunun faiz giderleri ve görev zararları çığ gibi büyüyor!
İstanbul Finans Merkezi Erdoğan'ın gözde projesiydi, şantiye koğuşlarındaki işçiler ayaklandı
Kentsel dönüşüm mağdurları AKP’ye tepki gösterdi: "Allah’tan korkun"
PKK’ya bir darbe daha: Canlı bombaların hocasıydı, öldürüldü!