Son olarak AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın kurucuları ve yönetim kurulu üyeleri arasında bulunduğu TÜGVA, Taksim İstiklal Caddesi'nde yürüyüş düzenledi.
Sabah namazının ardından Taksim Camii önünde toplanan TÜGVA üyeleri 'tekbir getirip', sloganlar atarak İsveç Konsolosluğu'na yürüdü.
Taksim İstiklal Caddesi'nde uzun yıllardır eylem ya da basın açıklamalarına izin verilmezken; ısrar eden siyasi parti ya da sivil toplum kuruluşları polisin sert müdahaleleri ile karşılaşıyor.
Gerçek Gündem
Balıkesir Sındırgı'da deprem
Vali vatandaşa isyan etti: "İş beğenmiyorlar. Vatandaşlarımız mavi yakalı işlerde çalışmak istemiyor, çoğunlukla memuriyet ya da masa başı iş talep ediliyor"
Bakan Bolat 'azaldı' diyor ama Erdoğan ve iktidar esip gürlerken 7 Ekim'den bu yana İsrail'e ihracatta dev artış yaşandı!
36 bin Suriyeli bayram için ülkesine döndü!
Sessiz istila devam ediyor! Afganlı kaçak mültecilerin Ankara-Niğde otobanına bırakıldığı anlar ortaya çıktı!
Şarbona yakalanan hasta konuştu: Et yemedim, temas ettim
İBB'ye soruşturma açan Süleyman Soylu'nun FETÖ'yü akladığı video yeniden gündemde! '15 Temmuz'u FETÖ mü yaptı, FETÖ yapmadı!'
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ne yapılan 503 milyon TL’lik bağış sıfırlandı!
ODTÜ’de iki öğrenci asistanı, Boğaziçi protestolarına katıldıktan sonra işten çıkarıldı!