Beyin yakan hutbe: “Allah Tanrının belasını versin, amin. Tanrı diye bir şey yok”

43 izlenme 24 Mart 2023
Reklamlar

İsmailağa Cemaatinin fetvacısı olduğu iddia edilen Hüseyin Çevik’ten beyin yakan fetva geldi. Çevik, “Allah Tanrının belasını versin, amin. Tanrı diye bir şey yok” dedi.

Daha önce İsmailağa Cemaati'ne yakın olduğu iddia edilen ama İsmailağa Cemaati tarafından "Bizimle alakası yoktur" denilerek hakkında suç duyurusunda bulunulan Hüseyin Çevik, yeni bir video yayınladı.

Kendisini "hoca" olarak tanıtarak Youtube üzerinden dini sohbetler yayınlayan Hüseyin Çevik, şu ifadeleri kullandı:

"Yok Tanrımıza hamdolsun. Tanrı ne ya? Allah Tanrının belasını versin, amin. Tanrı diye bir şey yok”

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Klima Hastalığı Nedir? Tedavisi nasıldır? Halil Falyalı cinayetiyle bağlantılı bir kişi tutuklandı Atatürk'e hakaret eden Furkan Bölükbaşı hakkında soruşturma başlatıldı Özgür Özel'den Fahrettin Altun'a: Evine 5 maaş girmeye devam edecek mi sanıyorsun?