Home
28 Eylül 2020 ( 94 izlenme )
Reklamlar

Belkıs Akkale'den Halk TV'ye karartma tepkisi: Saray'a gidemem, ben halkın sanatçısıyım


Halk Müziği sanatçısı Belkıs Akkale, ekran karartma cezası verilen Halk TV'de programa katıldı.


RTÜK'ün beş günlük ekran karartma cezası verdiği Halk TV'de programa katılan ünlü Halk Müziği sanatçısı Belkis Akkale, sansüre tepki gösterdi ve bu nedenle Beştepe'ye gitmeyeceğini söyledi.

Halk TV'de Serhan Asker'le Görkemli Hatıralar programına katılan Belkıs Akkale "Türk Tabipler Birliği'nin yanındayım" dedi.

Sağlık emekçileri için "Aman Doktor" olarak da bilinen "Mendilimin Yeşili" adlı türküyü seslendiren Akkale, "Halkın sanatçıları geniş düşünür. Halkın sanatçısıyım. Halkın sanatçıları sadece kendi çıkarlarını düşünmezler. Sadece 1 evim var şu anda. Başımı eğmeden yürüyorum, dimdik yürüyorum. Halkın haber alma hakkına sansür konulurken ben Saray’a gidemem" diye konuştu.

https://www.gercekgundem.com/medya/216260/belkisakkaledenhalktvyekarartmatepkisisarayagidemem

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kılıçdaroğlu'ndan yeni video: Kadınlara Aile Destekleri Sigortası projesini anlattı TÜİK’in ENAG’a açtığı dava reddedildi! İstanbul'da yaşayan kaçak Afgan, eğlence parkında Türk kadınlarını gizlice videoya alarak taciz etti! Yandaş Yeniakit'çi 'Peygambere iftira atıyorsunuz' dedi, hadis doğru çıkınca bakın nasıl kıvırdı !