İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, aralarında eski Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, eski Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül, eski Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, eski Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Yıldız, eski Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Battal, eski Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kalender Özdemir, eski Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Mehrali Seçme, eski Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı ve şimdiki Manisa Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Melih Morsümbül ile eski Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in de bulunduğu şüpheliler hakkında, 'Terör örgütüne finans sağlamak' suçundan iddianame hazırlandı.
Hazırlanan iddianamede 8 şüpheli hakkında 27 yıl 6 aya kadar hapis, 17 şüpheli hakkında ise 17 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edildi. İddianame İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. İlk duruşma 23 Haziran’da görülecek.
Gerçek Gündem
Kaynak: DHA
Süleyman Soylu'dan İmamoğlu açıklaması "Soruşturmaya izin vermem"43 izlenme
1994 yılında kurulan Türk nakliye devi iflas etti!45 izlenme
Kaftancıoğlu 'Eğitimde torpilin geldiği nokta' diyerek paylaştı!49 izlenme
Prof. Dr. Özgür Demirtaş kredi çekenleri uyardı: 'Herkese geçmiş olsun'58 izlenme
Asgari ücret günden güne erimeye devam ediyor: Çay, makarna, tavuk kasada kaldı!51 izlenme
54 okul hedef gösterilmiş! 67 kişi gözaltında77 izlenme
AKP erken seçim için tarih verdi: "CHP onaylarsa yaparız"24 izlenme
“Geçinemiyoruz” çığlığı pazarı sardı: "Alıyorlar 200 bin lira maaş fakirin halini soran yok"15 izlenme
Sokak röportajında ekonomik şartlardan dert yanan bir kadın, AKP'ye oy veren adamı öyle bir susturdu ki adam ağzını açamadı
Diyanet’te ‘işler’ yolunda: Damada jest
“Atatürk'e sahip çıktıklarını söyleyenler neden Erdoğan’dan nefret eder”
Doğa harikası dünyaca ünlü koy imara açıldı: 'Milyonlarca dolar değerindeki arazi yağmalanacak'