Vatandaş ekonomik krizle boğuşurken, öfkesini sokak röportajlarında dile getirmeye devam ediyor.
Kanal Dünya isimli Youtube kanalında yayınlanan röportajda bir vatandaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gezi eylemlerine katılanlara "sürtük" demesine tepki gösterdi. Vatandaş, derdini “Biz açız. Üstüne de bak sürtük olduk. 40 sene çalıştım, vergi ödedim. Sonucunu da aldım, sürtük oldum” sözleriyle anlattı.
NE OLMUŞTU?
Erdoğan geçen hafta grup toplantısında Gezi eylemlerine katılanlar için şunları söylemişti: “Düşünün Dolmabahçe Valide Sultan Camii’nin içinde bu eşkıyalar, bu teröristler bira şişeleriyle, bira kutularıyla adeta caminin içini pislemişti. Bunlar böyle. Bunlar çürük, bunlar sürtük.”
Sülün Osman’a taş çıkartan satış!
TBMM'ye yasa teklifi verildi: Yap-İşlet-Devret kazığını bitirin!
AKP'li vekil yurttaşın eleştirilerine böyle yanıt verdi: "Kahvede oturmuş ahkâm kesiyor. Yazıyor sosyal medyada, ‘Ne yaptınız’ diyor. O yolları baban mı açtı? Deden mi açtı?"
Yasemin'den veda şarkısı: Adana’da uzun süredir lösemi tedavisi gören 19 yaşındaki Yasemin Nenni vefatından kısa süre önce hastane yatağında, Selda Bağcan’ın "Sürgün" şarkısını seslendirdi
AKP ve MHP işsizliğin araştırılmasını istemedi
Tank Palet Fabrikası'nda neler oluyor? Mehmet Şimşek 'tasarruf' diyor ama... TSK’nin 1 liraya yaptığını BMC 4 buçuk liraya yapıyor!
Et ve Süt Kurumu kuyruğundaki emekli vatandaş isyan etti 'Usandım, bıktım, yaşayacak halimiz kalmadı!'
Boşanma davasıyla ortaya çıktı: Tutuklu zannedilen bahis baronu kaçmış!
Özgür Özel meydan okudu! “Bir daha o görüntüleri görürsem, gelirim darmadağın ederim. Bir daha o görüntüleri görürsem dağılmamak üzere toplanırız! Tepemin tasını attırma”
Özlem Çerçioğlu konuşmasını yırtan AKP'li vekili yanından ayırmadı
İşte AKP gerçeği! Erdoğan'ın hemşehrisi ekonomiyi eleştirince hayatı alt üst oldu!
Kaymakamdan skandal ‘Cumhuriyet’ paylaşımı!
Varlık Fonu vadesi gelen '1 milyar euroluk' borcun yenilenmesi için yabancı bankaların kapısını çaldı!
10 kişilik işçi ilanına 2 bin kişi başvurdu