Afrin'de Türk askerlerine yönelik saldırılar uluslararası kamuoyunda büyük yankı uyandırdı...
İngiliz kamu kuruluşu BBC, bölgeden çekilen video görüntülerini paylaşarak bölgede yaşananları duyurdu. Kayseri, Hatay, Gaziantep, Konya, Bursa ve İstanbul'da Suriyelilere karşı eylemler düzenlenirken Suriye'nin kuzeybatısında Suriyelilerin Türk askerlerine ve araçlarına saldırdığı görüntüler de yayınlandı.
Pazartesi gecesi Türkiye, kritik bazı sınır kapılarını kapatırken, İngiliz haber ajansı Reuters da en şiddetli çatışmaların Afrin kentinde yaşandığını ve silahlı Suriyelilerin saldırdığını aktardı. BBC'nin yayınladığı görüntülerde ağır silahlarla Türkiye'nin askeri araçlarına saldıran Suriyeliler bir diğer görüntüde ise bir kamyonete zarar verirken görülüyor.
Bazı bölgelerde silahlı çatışma yaşanırken, Türkiye'nin bir askeri üssüne de saldırı girişiminde bulunulan görüntüleri BBC yayınladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen hafta Suriye lideri Esad ile görüşerek ilişkileri düzeltme adımı atabileceğinin sinyalini vermişti.
3 milyondan fazla Suriyelinin yaşadığı Türkiye ile Suriye arasındaki ilişkiler 2011 yılında kopmuştu.
Sözcü
Paris'te hayvan kostümlü defile tepki topladı.
41 ilin valisi değişti, tepki çeken isim merkeze çekildi!
Yine kadına şiddet! İstanbul Pendik'te sokak ortasında bir kadın şiddete maruz kaldı
Kara delik yutuyor fatura katlanıyor
CHP–AKP oy farkı MYK toplantısında açıklandı
Aksoy Araştırma'nın anketinden! İşte AKP, CHP, MHP, İYİ Parti ve HDP'nin oylarının son durumu
Özgür Özel'den flaş iddia! "Aziz İhsan Aktaş'ın kaçtığı söyleniyor"
AKP satışı için anlaştı, Esenyurt halkının cebinden parka harcanan 36 milyon lira da buhar oldu!
Türk ambalaj devi iflasın pençesinde: 40 yıllık firmada çalışanların işsiz kalması an meselesi
O baba çete suçundan polislikten atılmış
İBB Başkan Vekili seçiminde şaşırtan detay: Cumhur İttifakı üyesi CHP'ye oy vermiş!
Elektriği kesilen Kılıçdaroğlu, 'karanlıkta' konuştu! 'Bir hafta karanlıkta oturacağız. Neoliberalizmin sonu gelmiştir, karanlıkları aydınlığa çıkaracağız'
Yargıtay Onursal Daire Başkanı Aktan: "İmamoğlu dosyası öne alınabilir"
Türkiye doğruladı: ABD, Karadeniz’e savaş gemisi gönderiyor