Anasayfa1
02 Kasım 2025 ( 7 izlenme )
Reklamlar

Bayrampaşa'da binadan seçilmiş başkan Hasan Mutlu'nun fotoğraflarını kaldırdılar


Bayrampaşa'da seçilmiş belediye başkan Hasan Mutlu'nun tutuklanmasının ardından belediyede yapılan ilk başkanvekili seçimi de iptal edilmiş ve son seçimde yönetim AKP'ye geçmişti. Göreve gelen yeni yönetim ilk iş olarak Mutlu'yu sosyal medyada takipten çıkmıştı. Şimdi de Mutlu'nun olduğu resimler binadan kaldırıldı.


Bayrampaşa Belediyesi’nde mahkeme kararıyla iptal edilen seçim sonrası göreve gelen AKP'li yeni Başkan Vekili İbrahim Akın’ın mazbatasını almasının ardından, tutuklu Başkan Hasan Mutlu’nun tüm resimlerinin belediye binasından indirildiği öğrenildi.

64bb00c6301d4532b93fef525b7be78fw.jpeg

aa9f7352a87b4e3894fa5be70a105dfdw1.jpeg

KENDİ RESİMLERİNİ KOYDU

Geçici olarak görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Hasan Mutlu’nun fotoğraflarının yer aldığı belediye hizmetlerine ilişkin afiş ve posterler ile binadaki bazı görseller kaldırılırken, yerine yeni Başkan Vekili İbrahim Akın’ın görselleri yerleştirildi.

SOSYAL MEDYADA TAKİPTEN ÇIKMIŞLARDI

CHP Bayrampaşa Grup Sözcüsü Seda Türkoğlu Çam, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile göreve gelen yönetimin ilk işinin seçilmiş Belediye Başkanı Hasan Mutlu'yu belediyenin tüm resmi hesabından çıkardığın söylemişti.

halktv.com.tr

Kaynak:ANKA

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Bedelli askerlik yapmamı babam istedi' Erdoğan'ın avukatının sır görüşmesi İsmailağa Cemaati'ndeki istismar skandalında yeni gelişme: "Tüm kimlik bilgileri değiştirildi" Dilan Polat ailesine dev operasyon: 7 şirkette 295 milyon TL'lik kamu zararı!