İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cem Karakeçili, bu sabah istifa etti. Karakeçili, istifanın perde arkasını KRT'de açıkladı.
"Belli bir süredir kafamda oluşturmuş olduğum noktaya geldim. Doğru zamanda yanlış işler, yanlış zamanda doğru işler yapılmaya başlandı. Seçime iki ay kala Kılıçdaroğlu'na 'Ben sizinle yol yürüyemem' diyemezsiniz, yanlış nota budur. Çünkü bütün Türkiye gözünüzün içine bakıyor. Ben masadan kalkmama taraftarı olan bir insandım.
Masadan kalkılmasaydı o seçim Kılıçdaroğlu tarafından ya ilk turda kazanılırdı, ya da Kılıçdaroğlu yüzde 49 oy alırdı. O masadan kalkmamız, kendi içimizde 5 puan kaybetmemize yol açtı. Masaya tekrar oturmasaydık en az yüzde 15 oy alırdık. Bize orada liderlik etmeliydi, Akşener'e bu yakışırdı. Ya o masadan kalkmayacaktı, ya da kalktıysa geri oturmayacaktı.
Bu ülkenin bir tane daha MHP'ye ihtiyacı yok. Her partide dedikodu olur, siz dedikodulara cevap veremezsiniz.
O masadan 8 ay önce kalksaydınız sorun yoktu. Masadan kalkma süreci Meclis aritmetiğini de değiştirmiş oldu. Büyük bir liderlik bekledim. Benim partiden uzaklaşma sürecim de orada başladı"
KRT
"Devlette tasarruf dönemine böyle mi geçiyoruz?"88 izlenme
Son anket:Yüzde 30'un altına gerileyen AKP için psikolojik eşik kırıldı!33 izlenme
17 yıldır sata sata bugünlere geldik!111 izlenme
Zulüm değişmedi120 izlenme
Uzman isimden petrol için korkutan senaryo: "Akaryakıta tarihi zam kapıda"49 izlenme
İstanbul Valiliği yeni tedbir ve kararları açıkladı!255 izlenme
Erdoğan konuştu, sosyal medya ayağa kalktı! #HelalEtmiyorum #HemenSeçim87 izlenme
Emin Çölaşan'dan Fahrettin Koca'ya kritik soru: Gerçek neden bu olabilir mi?113 izlenme