Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sular durulmuyor. Kalyon İnşaat’ın Sabiha Gökçen’i almak için görüşme yapması gündemdeki yerini korurken Malezya Kralı Şah Abdullah'ın ağustosta satış işlemleri için Türkiye'ye geleceği iddia ediliyordu.
Dün Ankara'ya gelen Malezya Kralı II. Abdullah, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Beştepe'de ağırlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Malezya Kralı Abdullah Şah'ın görüşmesinin ardından resmi akşam yemeği ve devlet nişanı tevcih töreni yapıldı. Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle Erdoğan, Malezya Kralı II. Abdullah'a "Devlet Nişanı" verdi.
SABİHA GÖKÇEN İÇİN GELİYOR
İBB Meclis Üyesi ve Havacılık gazetecisi Ali Kıdık'ın AirportHaber'den aktardığına göre; Malezya Kralı II. Abdullah Türkiye ziyareti kapsamında bugün Malaysia Airports tarafından işletmesi sürdürülen Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelecek. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda incelemelerde bulunması beklenen II. Abdullah'ın daha sonra burada düzenlenecek bir törene katılacağı öğrenildi. Dün yaklaşık 2.5 saat kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Malezya Kralı II. Abdullah'ın toplantıda Sabiha Gökçen Havalimanı konusunu da gündeme getirdiği iddia edildi.
KALYON HOLDİNG'İN DE İLGİSİ DEVAM EDİYOR
Öte yandan Sabiha Gökçen Havalimanı ile ilgili olarak Kalyon Holding'in de ilgisi devam ediyor. Edinilen bilgiye göre; Kalyon Holding yetkilerinin yaklaşık 10 gündür Sabiha Gökçen Havalimanı ile ilgili çalışma yürüttüğü ve havalimanının hem finansal hemde yapılan verilerini incelediği öğrenildi.
Malezya Kralı II. Abdullah'ın bugün gerçekleştirilmesi planlanan ziyareti sonrası Sabiha Gökçen Havalimanı'nın geleceğine dair durumun netleşmesi bekleniyor.
MALEZYA HEYETİ SABİHA GÖKÇEN'DE
Temmuz ayı başında Malezya başbakanı aniden Sabiha Gökçen'e gelip terminali dolaşmasının ardından bu kez de Malezya Kralı Sultan Abdullah Ri'ayatuddin ElMustafa Billah Şah İbni Sultan Hacı Ahmed Şah ElMusta'in Billah kısa adıyla Şah Abdullah Sabiha Gökçen'e geldi.
İddialara göre Malezya heyeti şu dakikalarda Sabiha Gökçen Havalimanı'nda incemelerde bulunuyor.
Savcıyı tehdit eden sanıktan ilginç savunma: "Merkel’in taktığı maskeyi ben yaptım"27 izlenme
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu '1 Mayıs'ta herkese bu mesajı attı!199 izlenme
AKP'den İlker Başbuğ’a savunma gibi suç duyurusu319 izlenme
Erdoğan’ın dava açtığı Tuncay Özkan’dan kendisine küfür eden vekile: "Mutlaka konuşacağız"24 izlenme
Mart bitti zam yağmuru başladı: Elektriğin ardından doğal gaz da zamlanıyor21 izlenme
Trabzon Havalimanı'ndaki uçak kazasında pilotlar birbirini suçladı27 izlenme
Yabancıya konut satışında Antalya ilk kez zirvede35 izlenme
Son anket: Cumhurbaşkanlığı yarışında kim önde?40 izlenme
Özgür Özel'in çağrısına milletvekillerinden de destek geldi! TBMM'de telefon ışıklarını yakıp söndürdüler
Albayrak'tan açıklama: Türkiye, gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelere kıyasla çok daha iyi durumdadır
Türkiye ile Katar arasında 10 anlaşma
Özgür Özel: "Umudu tüketti, korku siyaseti yapıyor"