MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "askıda ekmek" kampanyası eleştirilmeye devam ediyor.
Bahçeli'nin "askıda ekmek" kampanyasına bir tepki de Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Barış Atay'dan geldi.
Atay, "Böyle olmamış. Almak zorunda kalanların bir de isimlerini yüksek sesle de okusaydınız. Utanmadan bir de fotoğraf paylaşmışlar"

Ekmek zamlarına karşı MHP'nin "tepki" olarak başlattığı "Askıda ekmek" kampanyası, Ankara Çankaya'da başlamıştı. MHP Çankaya İlçe Başkanı Serkan Damar, kampanya kapsamında bir 'askıda ekmek' noktasının fotoğraflarını Twitter hesabından "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda ‘Askıda Ekmek’ kampanyasını Çankaya ilçemizde başlatmış bulunmaktayız." diyerek paylaşmıştı.
Sözkonusu fotoğrafta, MHP Çankaya İlçe Başkanlığı tarafından sokakta bir noktaya yerleştirilmiş bir stand ve çevresine poşetler içinde asılmış ekmekler görülüyor.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/barisataydanbahcelininaskidaekmekkampanyasinaserttepki1774653
Fahrettin Koca’ya çarpıcı Suriyeli sorusu: Dikkat çekici oran!28 izlenme
Motorine zam geliyor55 izlenme
Manisa’da 21 asker gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı!63 izlenme
Okul müdüründen Millet İttifakı liderlerine skandal sözler!77 izlenme
Emekliyi çılgına çeviren soru 'Geçinebiliyor musunuz?': "12 bin 500 lira ile nasıl geçinebilirim? Tek bir şahıs olsa bile geçinemez"18 izlenme
ABD donanma pilotu Steve Scheibner'dan 'sabotaj' iddiası: "Hayatımda böyle bir şey görmedim. Ne kadar yaşlı olursa olsun, bir C-130 havada bu şekilde parçalanmaz!"27 izlenme
Atatürk heykelinden Andımız’ı kaldırdılar38 izlenme
Bu da mı gol değil ! FETÖ'ye övgüler düzen İ.Melih Gökçek, neden halâ dışarıda geziyor ?8978 izlenme