Sakarya Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu’nun Akit TV yayınında üniversiteler hakkında konuşurken sarf ettiği, “Sayın Cumhurbaşkanımız da vurguladı. Neredeyse fuhuş evleri. Gördüğüm var. İstisna değil” sözleri her kesimden büyük tepkiler almış, söz konusu sözlere soruşturma başlatılmasıyla birlikte RTÜK’ten kanala ceza kesilmişti.
Bu kez sosyal medya hesabından ‘Sakarya’da fuhuş baskını’ haberini paylaşan Ebubekir Sofuoğlu, “Haklı çıkınca memnun olacağımı mı düşünüyorsunuz?” sözleriyle tepki çekti.
“KAÇI ÖĞRENCİ BELLİ DEĞİL”
Sakarya genelinde 2020 yılı içinde fuhuş operasyonlarına yer verildiği habere ilişkin Sofuoğlu, “Haklı çıkınca memnun olacağımı mı düşünüyorsunuz? Bilakis; üzülüyorum. Sonuçta kimse annesinden böyle doğmadı, 3 tanesi yabancı. Diğerleri bu milletin evlatları. Kaçı öğrenci, belli değil. Derdim, vicdanları yaralayan bu acılara kesin bir çözüm bulunması” ifadelerine yer verdi.
“ÇOCUKLARINIZA SAHİP ÇIKIN”
Bir üniversite öğrencisinin yılbaşı partisinde uyuşturucu nedeniyle yaşamını yitirdiği haberi de paylaşan Sofuoğlu şöyle konuştu:
* Bu acılara dikkat çektiğim için medya köşelerinden bana saldıran, kalemi zehirli 3 maymnunlar ve onların ezik ortakları. Hadi, neden susuyorsunuz? Cinayetin sebebi belli: Aileden uzakta ve alkolle alınan uyuşturucu.
* Konuşmanız için daha kaç can yanmalı? Neymiş? Açıklamalarım Aileleri tedirgin ediyormuş! Bilakis, çocuklarının terör, uyuşturucu vs ağlarınca istismar edilme ihtimallerini, tabii ki bilmek isterler. Bir üniversitelinin Ecstasiyle, torbacıyla ne gibi işi olabilir? Çocuklarınza sahip çıkın!

Tüpe zam geldi!35 izlenme
Kriz büyüyor: Türklere kapıyı kapattılar, vizede ret oranı yüzde 16'yı aştı, müracaat etmek bile 'başarı' sayılıyor!30 izlenme
Vicdansız çete ölen avukatların diplomasını çalmıştı! Aileler isyan etti: "Adalete olan inancımı kaybediyorum"27 izlenme
Rusya, Harkov'daki bir kamu binasını roketle vurdu!71 izlenme
Nihat Hatipoğlu, soruşturma geçiren Melih Gökçek'in bürokratını devlet üniversitesine atadı!121 izlenme
Mansur Yavaş’tan öğrencileri sevindirecek bir karar daha!116 izlenme
Eskişehir'de muhteşem koro! "Yiğidim aslanım burda yatıyor"22 izlenme
Asgari ücret ve emekli maaşında son düzlük: Uzman isim rakam verdi49 izlenme