Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Gezi tutuklusu Can Atalay için gerçekleştirilen özel oturumda, TİP Milletvekili Ahmet Şık, kürsüde konuşma yaparken, Meclis İdare Amiri Alpay Özalan’ın önderliğinde AKP grubunun linç girişimine maruz kaldı.
Şık’a, önce Özalan arkasından yumrukla saldırdı, daha sonra AKP’li diğer vekiller Şık’ı linç etmeye çalıştı.
Eski TİP Milletvekili Barış Atay, YouTube’da yayın yapan Alan Burası’ya konuştu. Atay, Özalan’ın daha önce de TİP Genel Başkanı Erkan Baş’a saldırı girişinde bulunduğunu hatırlattı. Atay, saldırı sonrasında Özalan’ın konuşmasını anlattı.
Atay şunları söyledi:
“Alpay Özalan tanısınlar diye söylüyorum. Alpay Özalan ilk dönem o saldırı girişiminde güya bulunduktan sonra koridorda göz göze gelmediğimizde kendisine selam vermediğimiz için, ‘Ya sayın Genel Başkanım selamlaşmamız da mı engel var? Kusura bakmayın ben siyasete yeni girdim biraz heyecanlandım. Yoksa böyle bir insan değilim’ diye bizim Genel Başkanımıza da yağ çeken bir adam”
Kaynak: TELE1
Atatürk’ün ilk defa göreceğiniz videosu ortaya çıktı! Çarşaflı kadınlar bakın nasıl da seviyorlar Mustafa Kemal’i
Benzinin patronu konuştu '40 yıldır böylesini görmedim'
'İktidar, CHP’li belediyelerin bağışlarına el koydu!'
Kerem Kınık hakkında şaibeler bitmiyor: Bakanlık para aktardı
Spiegel: Almanya Türkiye'ye silah ihracatına onay verdi
İmamoğlu'nu hedef gösteren Erdoğan'ı arşivler yalanladı: Sel felaketinde panele katılmış!
İki bacağı kesilmiş depremzede çocuğu hastaneye kabul etmediler, sosyal medyada gündem olunca "getirin ilgilenelim" dediler!
Yaya geçidinde ezdi, Songül öğretmen öldü, sürücü serbest!
Bufi'den vefa dersi... Azerbaycan şehidi Ramil Rzayev'in köpeği Bufi günlerdir mezardan ayrılmıyor
30 milyonluk ihale, eski AKP Gençlik Kolları Başkanı’na gitti!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da yeni afet sığınaklarının temel atma töreninde açıklamalarda bulundu
SADAT'a giden CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan yeni açıklama!
Memleketin hali işte bu! ABD'li bir kadın, 3099 dolar istenen kanal tedavisini uçak bileti ve Türkiye'de '1 hafta tatil' dahil 1167 dolara yaptırdı!
İBB’ye ikinci operasyon