Balıkesir'in Edremit ilçesinde önceki gün bir aracın önü kesilip gasbedildiği ve silah kullanıldığı yönünde ihbar yapıldı. Bunun üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, 19’uncu Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı emrinde görevli Uzman Çavuş Kemal Ekri'nin tabancayla öldürüldüğünü, otomobilinin de gasbedildiğini tespit etti. Şüpheli Mustafa Emlik, gasbettiği otomobille kaçarken yolda Volkan Özalp'i de tabancayla boynundan yaralayıp, uzaklaştı. Emlik, kırmızı ışıkta önünde duran bir araca da ateş etti. Ardından Doğan Can ve Ramazan Özbek'i tabancayla yaraladı. Ardından Akçay'da evin önündeki jeoloji mühendisi Göktuğ Çalık'ı ateş edip, öldürdü, Melih Nergis'i ise yaraladı. Emlik, daha sonra geçtiği Ulu Önder Atatürk Caddesi'nde de Rukiye Karakaya'yı yaraladı.
Polis ekipleri, şüpheliyi sıcak takibe aldı. Edremit ilçe merkezine kadar süren takibin ardından polis ekipleriyle şüpheli arasında çatışma çıktı. Çatışmada polis memurları İbrahim Gül sağ ayağından, Ümit Işık ise karnından yaralandı, saldırgan Emlik ise vurularak öldürüldü. 2'si polis toplam 7 yaralı çevre hastanelere kaldırılıp, tedaviye alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.
FİRARİ ÇIKTI
Saldırgan Mustafa Emlik'in cinayet suçundan yattığı kapalı cezaevinden bir süre önce nakledildiği açık cezaevinden kaçtığı ve firari olarak arandığı ortaya çıktı.
Öte yandan Emlik'in, polislerle çatışmaya girmeden kısa süre önce Güre Mahallesi'ndeki bir halı sahanın önünde durup, maç yapan gençlere hakaretlerde bulunup, havaya ateş açtığı ortaya çıktı. O anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Görüntülerde maç yapan gençlerin silah seslerinin ardından panik halinde koşarak halı sahadan çıkmaları yer aldı.
TELE1
Kayyum yaşlı ve engellilerin kullandığı mekik servisini kaldırdı!
Hilafete, Ayasofya’ya değil ekonomiye odaklanın
Orhan Gencebay'dan yangın faciasıyla ilgili tepki çeken yorum! " İhmaller olabilir, kesinlikle kötü niyetli değildir"
128 milyar doları eriten protokol! Arka kapıdan döviz satışı!
Halkın parasıyla AKP’li siyasetçilerin düğünlerine takı!
Diyanet’e 8 bin 489 kişilik yeni kadro! Astronom alacaklar!
Enflasyon yerinde durmuyor! Son 3 yılın zirvesi!
Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem anı Adıyaman'da böyle görüntülendi
Zeytinlikleri maden sahasına açmak istiyorlar! “Birkaç şirketin kâr hırsına teslim edecek tek zeytin ağacımız yok!"
EBA Tv'de öğretmen skandalı ! Bu görüntüleri çocuklara ders diye izlettiler !