Torul’un MHP’li Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, ilçe de yeşil alanları çoğaltmak ve insanları fidan dikmeye teşvik etmek için, her yeni doğan bebeğin adına fidan dikmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde başlatılan proje kapsamında yeni bebek sahibi olan bir aileyi evinde ziyaret etti. Güler ailesine “Hoş geldin bebek” hediye paketini veren Başkan Özdemir, “Yeni başladığımız proje ile oğlunuz Ali adına Torul kalesine bir fidan diktik. Evladımızın adıyla yaşayacak” diyerek “Her doğan yeni bir fidan” sloganı başlatılan proje hakkında bilgi verdi.
HER ÇOCUĞUN DİKİLİ AĞACI OLACAK
Belediye olarak yeni çocuk sahibi olan çiftlerin sevinçlerine ortak olmak istediklerini dile getiren Başkan Özdemir, “Biz vatandaşlarımızın sevinç ve hüzünlerinde her zaman yanlarında olmaya gayret göstereceğiz. Daha önce ilçemizde uygulanmayan bir sosyal faaliyeti aktif hale getirdik. Bu projemiz sadece hediye ile değil aynı zaman fidan dikimi ile de anlamlı hale gelecek. İlk fidanlarımızı da Torul Kalesi'nde diktik. Yavrularımızın isimleri inşallah bu ağaçlar ile birlikte büyüyecek. Bu ilçede bundan sonra doğan her çocuğun bir ağacı olacak” dedi.
Gündüz ilkokul akşam cami! Etüt saati öğretmenler eve imamlar okula45 izlenme
“Farkında mısınız?” deyip sordu: “Her 10 Suriyeliye karşı 6 Türk işçi…”50 izlenme
Bu da kuru fasulye bilmecesi: arlada fiyatı düştü markette üç katına çıktı33 izlenme
Matematik kitabında Atatürk resmi sansürlendi!31 izlenme
İBB davasında tahliye olan Elif İpek Atayman oturduğu sitede alkışlarla karşılandı, tek dilek diledi: "Bütün arkadaşlarım çıksın!"28 izlenme
Türkiye yine gözünü CHP’li Belediyelere operasyonlarla açtı! Tepkiler çığ gibi büyüyor35 izlenme
Polat çiftine bir suçtan daha tutuklama48 izlenme
HKP'den 15 isim hakkında suç duyurusu! 'Çanakkale Köprüsü mü, Vurgun Köprüsü mü?'61 izlenme