Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 22 Kasım verilerine göre, 361 bin 5 test yapıldı.
Son 24 saatte, 24 bin 856 yeni vaka tespit edildi. 28 bin 935 kişi de sağlığına kavuşurken corona nedeniyle bugün 193 kişi hayatını kaybetti.
KOCA’DAN AŞI ÇAĞRISI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Covid19 salgınının doğrudan halk sağlığını tehdit eden sonuçlarını 20 aydır yaşıyoruz. Salgın bununla kalmıyor, bütün ülkelerde hayatın tüm alanlarını zayıf düşürüyor. Aşı ve tedbir, başta sağlığımız olmak üzere hayat kalitelerimizin savunulması demektir. Aşınızı zamanında olun” dedi.
AŞILAMADA İLK SIRADA ORDU VAR
Verilerde, aşılamada önde giden illere de yer verildi. Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Ordu'yu Osmaniye, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Zonguldak ve Burdur takip etti.
EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA'DA
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa'yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Muş, Bingöl, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Bayburt takip etti.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 21 Kasım verilerine göre, dün 350 bin 163 test yapılmıştı. Dün, 21 bin 177 vaka tespit edilirken, 195 kişi hayatını kaybetmiş ve 34 bin 290 kişi sağlığına kavuşmuştu.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/saglikbakanifahrettinkocaguncelcoronatablosunuacikladi6783806/
Timur Cihantimur'un avukatlarından anlaşma hamlesi! Türkiye'ye iade edilecek mi?25 izlenme
Cem Küçük'ün 'blöf yapıyor' demesinin ardından Sedat Peker'e yakın bir adres yayınlamıştı: Yüzleri beyinle kapatılan iki kişi kim?492 izlenme
The Economist'ten şok ifadeler: "Türkiye, felaketin eşiğinde..."33 izlenme
Her gün 25 bin icra dosyası hazırlanıyor29 izlenme
Devlet Bahçeli'ye büyük şok! MHP seçmenini Erdoğan'a mı kaptırdı?87 izlenme
Fatih Altaylı gelecek yeni zam ve vergileri açıkladı: "Verilen yetkinin etkisi"30 izlenme
James Jeffrey: ABD'nin PKK'yı destekleyen uçaklarının Türkiye'den kalkmasına Erdoğan izin veriyor!429 izlenme
Bomba iddia: Yeni atanan Lefkoşa Büyükelçisi Falyalı'nın ortağı çıktı19 izlenme
TÜİK Başkanı ve McKinsey neden kovuldu?
Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'den öğretmenlere peş peşe müjdeler: Sözleşmeli öğretmenlik kalkacak!
Riva Deresi AKP’li Çekmeköy Belediyesi'nin rant kapısı oldu!
Gaziantep'te tartışma yaratan afiş: Kız çocuğuna başörtü, erkek çocuğuna takke!