MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz haftalarda kalp ameliyatı geçirmiş ve sağlık durumunun iyi olduğu açıklanan Devlet Bahçeli hakkında sosyal medyada yer alan bazı haberler siyaset gündemine de girdi. Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu, geçtiğimiz gün Devlet Bahçeli’nin vefat ettiğine ilişkin bir paylaşım yaptı ve söz konusu paylaşım büyük bir tepki çekti.

Paylaşım nedeniyle Trabzon Başsavcılığı harekete geçerken gözaltına alınan Hasan Kâmil Velioğlu, bugün adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.26. Dönem Konya Milletvekili ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ömer Ünal da konuya ilişkin bir açıklamada bulundu. Ünal, “MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu ile ilgili gerçek dışı bir bilgiyi sosyal medya hesabından paylaşmasından dolayı Trabzon İl Başkanımız Hasan Kamil Velioğlu görevden el çektirilmiştir” ifadelerini kaydetti.


halktv.com.tr
Devlet üniversitesinde 'özel' tarifesi: Yurt ücretlerine yüzde 93 zam yapıldı22 izlenme
'Beşli Çete'' siyasi risk sigortası yaptırdı: Erdoğan'ın gideceğini anlamışlar!66 izlenme
AKP'yi işte bu kafalar iktidarda tutuyor ! 'Kadınlar güldür, çiçektir' Eşinize çiçek aldınız mı ? 'Hayır, para veriyorum kendisi alsın !'705 izlenme
Balıkesir'de deprem: Çevre illerden de hissedildi13 izlenme
Yenidoğan çetesinin başhekimi dizide de oynamış31 izlenme
Soyunma odasının kapısını açan kadın, gördüklerinin ardından polise koştu.35 izlenme
Sarayburnu’nda utandıran manzara!277 izlenme
Mansur Yavaş net konuştu: "Yargılanacaksam da çorba dağıtmaktan yargılanayım"21 izlenme