
Görüntüleri Twitter hesabından yayınlayan Ufukhan Aslan'ın paylaştığı video kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemi oldu.
Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ da olaya ilişkin Twitter paylaşımı yaptı ve şu sözleri söyledi:
"Dilovası’nda olaylar kısmen yatışırken Kocaeli/Darıca’da halk bir genç kızı taciz eden sığınmacıyı dövdü. Öte yandan Bodrum’da Suriyeliler iki Türk gencini bıçakladı. Tek çözüm Zafer Partisi. İlinde ve ilçende sığınmacı/kaçak istemiyorsan Zafer Partisi belediye başkan adayına oy ver. Zafer Partili belediye başkanları sığınmacılara ekonomik yardım yapmayacak. İşyeri açma izni vermeyecek. Belediye hizmetleri için ayrı ödeme talep edecek. Belediyeye ait sosyal tesisler ve alanlara, parklara bahçelere insanımızın rahatsız edilmesini engelleyecek önlemler alacağız. Ve bunlar daha başlangıç olacak. İliniz ve ilçeniz dünyanın luna parkı olmasın istiyorsan Zafer Partisi adayına oy ver, aileni koru, vatanına sahip çık."

Odatv.com
Yaşlı kadın pazarda sesi titreyerek konuştu: "Ağlayarak gidiyorum. Evde durmuyorum yine bin lira doğalgaz parası geldi. Lahanaları dal aldım gidiyorum. Hiçbir şey alamadım"
Benzine zam geliyor
Kadın cinayetlerine karşı tek başına direniyor: "Pankartımdaki sayı yenilemekten okunmaz hale geldi"
CHP'li yöneticiye 'Erdoğan' gözaltısı!
Acun'un kızının adını Adnan Oktar vermiş!
Dilek İmamoğlu'dan Bahçeli'nin 'İmralı' açıklamasına tepki: "Bu kadarı artık çok fazla"
Asker sandıklarından Muharrem İnce açık ara birinci çıktı: Yüzde 65
İbrahim Kalın'ın çifte maaşına zam kıyağı!
Öz kızına cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen baba tutuklandı!
'Deve sidiği şifadır' diyen ilahiyatçıya, bir kavanoz deve sidiği ikram etti 'O zaman için !'