CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Gönen'in düşman işgalinden kurtuluşunun 98'inci yıl dönümü törenlerine katıldı. Akın, törene katılmayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın okunan tören mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmamasına sert tepki gösterdi.
“ÖNCE OTURDUĞUNUZ KOLTUĞUN HADDİNİ BİLİN”
Balıkesir'in Kuvayı Milliye'nin başkenti olduğunu belirten Akın, “Onun için konuşmalarımızda, mesajlarımızda Ulu Önder Atatürk'ü anmayan, adını söylemeye cesaret edemeyenlere yazıklar olsun. Bu ülkede kim olursanız olun önce oturduğunuz koltuğun haddini bilin. Oturduğunuz koltuğun babanızın malı olmadığını bilin” dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz.
Ahmet Akın sözlerine şöyle devam etti:
“Bugün bile bazı mesajlarda Atatürk'ün, Ulu Önder’in ismini söylemeye çekinmek bile gitmenin alametidir. Çünkü Atatürk bu toprakları bize emanet etti. Kuvayı Milliye'nin başşehrinin evladı olarak bu başşehre yakışır şekilde hareket edip mesaj göndermemiz gerekir. Onun için ne olursan ol, istersen Büyükşehir Belediye Başkanı ol, ama yazdığın mesajda Atatürk’ü unutma. Çok ayıp. Olmadı Başkan, yakışmadı. Büyükşehir Belediye Başkanımıza yakışmadı. Büyükşehir Belediye Başkanı’nın mesajında Atatürk’ün adı yok. Olmaz.”
http://www.krttv.com.tr/gundem/ataturkunadinisoylemeyecesaretedemediakplibelediyeh46028.html
Muharrem İnce: Fabrikası var, nasıl taşınabileceğini bilen yok mu?85 izlenme
#izmirdepreminde can kaybı 92’ye yükseldi44 izlenme
Anjiyo sonrası testi pozitif çıktı! Ziyarete gelen 47 kişi karantinada!209 izlenme
Emekli, Memur Ve İşçiye Kötü Haber: 6 Ay Çalışıp, 5 Maaş Alacaklar42 izlenme
Tüpe 55 lira zam geldi, vatandaş ne yapacağını şaşırdı: Tüp satıcısı Ümit Özkul "Şu anda yüzde 20 vatandaşımız piknik tipi kullanmaya başladı"40 izlenme
İBB’ye erken ödenen 1 milyar TL ne oldu?143 izlenme
Gebze'de 16 bina tahliye edildi: Enkazın yanında kocaman metro deliği var yetkililerden açıklama yok!45 izlenme
Yüzbinlerce yurttaşın faturalarını ödeyemediği ortaya çıktı!106 izlenme
Döviz açığında tarihi artış: 13 yılın zirvesi
Japonya'da 11 yıl önce yaşanan 9,1 şiddetindeki Tohoku depremine ait görüntüler yeniden gündem oldu
#İzmir #deprem'inde 26 saat sonra mucize kurtuluş!
ABD'ye giden Tayyip Erdoğan'ı, sadece ABD Protokol Genel Müdür Vekili ile Türkiye Büyükelçisi karşıladı !