AKP hükümeti İstanbul’daki Atatürk Havalimanı’nı kapatarak yeni yapılan üçüncü havalimanının faaliyete sokulacağını açıkladı.
31 Ekim saat 14:00’te Türk Hava Yolları’nın ilk uçuşuyla operasyonlara başlayacak. Atatürk Havalimanı da böylelikle tarihe karışacak.
ATATÜRK GİTTİ ABDÜLHAMİD HAN GELDİ
Yeni havalimanının açılmasına günler kala ismi de merak ediliyordu.
Habertürk yazarı Sevilay Yılman, sosyal medya hesabından yeni havalimanının adının “Abdülhamit Han” olduğu öğrendiğini yazdı.
Yılman şu ifadeleri kullandı:
“Biraz önce güvenilir bir haber kaynağımdan İstanbul da yapımı devam eden yeni, yani 3.havalimanının adının kesin olarak Abdülhamit Han olduğunu öğrendim. Yani bundan sonra #üçüncühavalimanı değil, #abdülhamidhanairport diyeceğiz.”

PAYLAŞIMI SİLDİ
Sevilay Yılman sosyal medya hesabından yeni havalimanının adının “Abdülhamit Han” olduğu öğrendiğini yazmıştı. Yılman'ın o paylaşımını daha sonra sildiği fark edildi.
https://odatv.com/ataturkhavalimanigittiabdulhamidhanhavalimanigeldi08091830.html
İsrail Gazze Şeridi’ndeki sağlık kuruluşlarına 229 saldırı düzenledi24 izlenme
İmamoğlu'ndan flaş iddia: "Seçimden önce AKP'li belediyelere Cumhurbaşkanlığı'nın örtülü ödeneğinden 1 milyar lira aktarıldı"22 izlenme
Narin cinayetinde en önemli delil sır oldu!52 izlenme
Fransa'da eylemciler, polis ve jandarma karakollarından yağmaladıkları silahlarla gözdağı verdi46 izlenme
Dün akşamki zam iptal edilmişti, motorine bu gece büyük zam geliyor!56 izlenme
Kılıçdaroğlu'nun 'yeni Zekeriya Öz' dediği Akın Gürlek kimdir?480 izlenme
Atatürk Havalimanı'nda gerçekte neler oluyor ? AKP ne yapmak istiyor ?314 izlenme
Genç kızdan helallik isteyenlere cevap 'Biz mülteci gibiyiz bu halkın uyanması gerek'38 izlenme