Atatürk düşmanı Fatih Tezcan ile AKP trolü Furkan Bölükbaşı sosyal medya üzerinden tartışmaya girdi. Küfürlü söylemlerin havada uçuştuğu tartışma gündem oldu.
Trol Bölükbaşı, katıldığı bir yayında Fatih Tezcan’a yönelik “Bana 'Çalışan arıyorum' dedi, ben de 'İşsiz erkek arkadaşlar var' dedim. 'Ben erkeklerle çalışamıyorum, bana genç kadın bir yardımcı lazım' dedi. Sonra 'Nisa çalışıyor mu?' diye sordu” ifadelerini kullandı.
Tezcan ise sosyal medya hesabından “Çok kahpe gördüm böyle profesyonel soğukkanlı yalan söyleyebilen bir kahpe görmedim. Kendisini bırak sevdiği kadının üzerinden yalan söyleyebilen bir şerefsizmiş bu… Devam et sen… Tamamen bitirdin kendini…” paylaşımını yaptı.

Sözcü
Verem arttı hastaneler böyle mesajlar atıyor47 izlenme
RTÜK'te, olmayan daire başkanlığına atama yaptılar!106 izlenme
Üniversitenin diploma ‘iptal’ kararı yargıdan döndü34 izlenme
Bu da oldu! Türkiye'de telefonun vergisi telefonun fiyatını geçti49 izlenme
İnce'den gençlere: Paketleyin bunları380 izlenme
Şubat ayının ilk anketi açıklandı: AKP'nin artış trendi sona erdi, gerileme başladı!38 izlenme
İlçe seçim kurulu: 52 kişinin bir evde oturması normal!234 izlenme
Sivas Katliamı'ndan canını son anda kurtaran yazar Aziz Nesin o anları anlatıyor: "Hiçbir dinde böyle bir olay yoktur"42 izlenme
Zafer Havalimanı için ödenen garanti, havalimanı maliyetini aştı
İşte sigara zamlarının perde arkası!
AKP’li belediye seçimi kaybedince tesisi geri istediler!
Ankara'da belediyenin ücretsiz çorba kuyruğunda bekleyen emekli: "Geçim sıkıntısı nedeniyle boşandım. Onlar bir yüzükle geldi, gemiciklerin sahibi oldu"