ATATÜRK'SÜZ HELALLİK MEKTUBU
Meclis Başkanı Kahraman, Başkan olduğu dönemde TBMM'nin önemli işler başardığını savunarak, FETÖ'cü darbe girişimine değindi.
Kahraman, şunları yazdı:
“Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Gazi Meclisimiz'de hep birlikte önemli işler başardık. Emperyalistlerin işbirlikçisi hain terör örgütü FETÖ'nün darbe girişimini, cumhuriyetten ve demokrasiden yana tavır alıp, aziz milletimizin desteği ve muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği ile birlikte bastırıp siyasi tarihimizde müstesna bir yer edindik. Meclisimiz ikinci defa ‘Gazilik' unvanını hak etti.”
“YAPTIKLARIMIZ HAYIRLA YAD EDİLECEK”
“Parlamenter sistemin son dönemi olarak yaptığımız hizmetler aziz milletimiz tarafından hayırla yad edilecektir” diyen İsmail Kahraman, “Unutulmamalıdır ki kişiler geçici, kurumlar ve ilkeler kalıcıdır. Türkiye Büyük Millet Meclisi de necip milletimizi temsilen, devletimiz ile birlikte ebedmüddet yaşayacaktır. Helalleşmek inancımızın ve örfümüzün bir gereğidir. Bu vesileyle karşılıklı olarak haklarımızı helal etmemizi diliyor ve temenni ediyorum” dedi.
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/ataturkdemedenvedaetti2459749/
Kadınların vücuduna Arapça yazılar yazan ‘üfürükçü hoca’ bu kez akrabasını taciz edince, linç edilmekten polis zor kurtardı!288 izlenme
İBB Kültür AŞ hesabı, fırsattan istifade Kadir Mısıroğlu’nu paylaştı!130 izlenme
İlahiyatçı Mustafa Öztürk, Almanya'ya girişte yaşadıklarını anlattı: "Türkiye Yüzyılı' diyorsunuz ya, gelin de bu büyük devletin vatandaşlarının pasaport kontrolünde maruz kaldığı muameleyi görün"48 izlenme
Şahan Gökbakar: 'Manevi olarak kendimi sorumlu hissettiğim bu halkın yanında olacağım'44 izlenme
Akşener’den Erdoğan’a "Maaş yetmez, Katar uçağını bağışla!"105 izlenme
MHP’li isimden skandal paylaşım! İmamoğlu’na destek verenlerin listesini paylaştı!134 izlenme
"Bahçeli görüşmemize engel olmuştu" demişti: Erdoğan, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüşecek38 izlenme
Turhan Çömez geçmişini ortaya döktü orada takıldı: "Osman Gazi Türkiye'ye kaça satıldı?"16 izlenme