AKP’den İmamoğlu’na bir iftira daha ! Önce Gökçek'in FETÖ tweetini İmamoğlu'na mal etti, sonra özür dilemek zorunda kaldı !

156 izlenme 19 Haziran 2019
Reklamlar
AKP eski milletvekili ve Star gazetesi yazarı Mehmet Metiner, Haber Global’de katıldığı bir programda, Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in 2011 yılında FETÖ ile ilgili attığı tweeti, İBB’nin seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu’na mal etti. Mesajı İmamoğlu atmış gibi okuyan Metiner, “Terbiyeni takın. Fethullah Gülen'e FETÖ diyemezsin. Ben sana lakap taksam hoşuna gider mi? Lütfen özür dile. Bunu CHP İstanbul adayı diyor. Bu kadar FETÖ severlik nereden geliyor” ifadelerini kullandı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ünlü anketçi açıkladı: "Muhalefet bunu yaparsa Erdoğan kaybedecek" 19 ünlü isim şafak operasyonunda gözaltına alımıştı: Sabah gazetesi ATV dizisinin oyuncusunu gözaltı listesinden uçurdu Menzil’in Ankara temsilcisi Diyanet’in kadrolu imamı Şirkete dönüşen Kızılay'da işçi düşmanlığı: Sendika yetkisine itiraz, işçilere açlık ücreti