19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın kutlandığı Kocaeli Süleyman Demirel Kültür Merkezi’ndeki törene gelen öğrencilerin bir kısmı mektubu okunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yuhaladı.
Kocaeli Koz gazetesinde yer alan habere göre Erdoğan’ın gençlere mesajının okunmasının ardından bir anda sessizliğin hâkim olduğu salonda "Yuh" sesleri duyuldu. İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, olaya müdahale edebilmek adına yerinden kalkarak salondan çıktı.
Vali korumaları da salonun arka tarafına geçerek Cumhurbaşkanı'nın konuşmasını yuhalayanları tespit etmeye çalıştığı da iddia edildi. Vali Seddar Yavuz'un ise programa katılan okulların listesini istediği öğrenildi. Öğrenciler tespit edilmeye çalışıldıktan sonra dışarıya çıkmalarına izin verildiği öne sürüldü.
Odatv.com
İmamoğlu Diyarbakır’da: Kayyum atamaları gaflet ve dalalettir
Avrupa Birliği, İsmailağa'nın hibe aldığı projeyi iptal etti
Çene ağrısı nedir? Çene ağrısı neden olur?
Ortaya çıktıklarında sosyal medya çalkalanmıştı: İşte muhafazakârların en çok izlenen eğlence partileri
Akbelen’de ormanı kesen Limak’ın patronu doğal hayatı koruma derneği yöneticisi çıktı!
Tunus Türkiye'den giden yüzlerce ton patatesi iade etti
Afgan sapıklar yine iş başında! Pazarda iş yerinde her yerden gizli çekim yapmışlar!
Okul arkadaşı tarafından okul bahçesinde kavga ettikten sonra bıçaklanan lise öğrencisi hayatını kaybetti.
Vatandaş sosyal yaşam alanı istedi, Karabük Belediye Başkanı'ndan cevap: "Bizim dönemimizde 4 tane pavyon vardı"
İYİ Parti ile AKP arasında RTÜK krizi: Meclis Başkanı Şentop'la ne konuşuldu?
Sanatçılara 'Dalkavuk'diyen Erdoğan'a Fatih Portakal'dan sert cevap 'İnsanlar size biat etmek zorunda mı ? Biz koyun muyuz, biz insanız !'
'Mutlak butlan' davasına AKP'den itiraz
Mehmet Şimşek'in 'fakir aile' mesaisi! Geçmişte Ramazan aylarında yaptığı paylaşımları silmeye devam ediyor
CHP'li isimden AKP'li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a sert tepki! "Camiler ibadet yeridir şov sahnesi değil..."