Auto-Created-3
13 Mart 2024 ( 42 izlenme )
Reklamlar

Arabayı ayakta kapısı açık şekilde kullandı. Görenler şaşkına döndü.

Arabayı ayakta kapısı açık şekilde kullandı. Görenler şaşkına döndü.

Yanında bir arkadaşı bulunan sürücü, trafiğe açık yolda direksiyon hakimiyetini aracın kapısını açarak sürdürmeye çalıştı. O anları başka bir arkadaşı kameraya aldı. 

Pendik'te iki arkadaş, Sabiha Gökçen Havalimanı bağlantı yolunda kiralık araç kullanırken kendilerini tehlikeye atacak bir davranışta bulundu.
Sürücü arabanın kapısını açtı ve ayakta sürmeye devam etti. Olası bir facianın yaşanmaması için o sırada yol boşken çok geçmeden sürücü koltuğuna tekrar oturdu, trafikte sık sık pes ettiren bu görüntüler, kapıyı açıp ayağa kalkan sürücünün arkadaşı tarafından cep telefonundan görüntülendi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu'na destek için diplomasını yırtmıştı: Emniyet ifadesi ortaya çıktı Flaş yanıt! Erdoğan tehdit etti, Akşener böyle cevap verdi Yarısından bir fazlası yetiyordu: CHP’de kurultay için 700’ü aşkın delege imza verdi Alman basınından çarpıcı yorum: "Geriye Gezi Parkı ve idam cezası kararı kaldı"