Antalya’daki teleferikte yaşanan kaza anının yeni görüntüsü ortaya çıktı

63 izlenme 13 Nisan 2024
Reklamlar

Antalya’da teleferik kabininin düşmesi sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişinin de yaralandığı kazada 24 kabinde mahsur kalan 168 kişinin tamamı tahliye edildi.



Antalya’nın Merkez Konyaaltı ilçesinde bulunan ve Antalya Büyükşehir belediyesi şirketlerinden ANET’e ait olan 605 rakımlı Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesislerinde sefer helinde olan teleferikte kabinlerden biri henüz bilinmeyen bir sebeple düştü. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 17 kişi de yaralandı.

24 kabinde mahsur kalan 168 kişi tahliye edildi. Böylelikle 23 saatin sonunda bölgede mahsur kalan herkes kurtarıldı.

KAZA ANININ GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Teleferik kazası, kabindeki bir kadının cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, genç kadının ve yanındaki kişilerin kaza sırasında panik yaşadığı görüldü.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kulis: Erdoğan, Hafize Gaye Erkan’a yeni bir görev vereceğini söylemiş CHP’li başkan sığınmacılara ait ruhsatsız iş yerlerini kendi elleriyle mühürledi: "Amasız, fakatsız, lakinsiz göndereceğiz" İran'ın ABD üslerine yönelik saldırısının ardından Avrupa'dan Katar'a sefer yapan uçaklar İstanbul ve Ankara'ya yönlendirildi Alkolde zam yağmuru devam ediyor! Bir grupta daha fiyatlar arttı