Antalya'nın Kumluca ilçesinde şiddetli yağış sonrası meydana gelen heyelada yeni yapılan duble yol çöktü.
Ulaşım, tek şeritten geliş gidiş istikametinde sürdürülüyor. Heyelanın olduğu yolun giriş ve çıkışı dubalarla kapatıldı.
D400 karayolunun Kumluca Antalya arasındaki Yazır Mahallesi Yembe mevkisinde duble yol çalışmalarının yapıldığı alanda birkaç gündür etkili olan yağış sonrası dün sabah saatlerinde heyelan meydana geldi. Kumluca'dan Antalya'ya gidiş istikametindeki çift şeritli yolun yaklaşık 100 metrelik bölümünde yer yer 10 metreyi bulan çökmeler oldu.

Henüz kullanıma açılmayan çift şeritli karayolunun tek şeridi, altındaki toprakla birlikte ormanlık alana doğru kaydı. Heyelanın olduğu bölümün giriş ve çıkışları dubalarla kapatıldı. Bölgedeki karayolu ulaşımı gidiş geliş olarak sürdürülüyor.
Çökmenin yaşandığı bölgenin yaklaşık 1 kilometre ilerisinde geçen yıl da yağmur sonrası heyelan meydana gelmişti.

Yoldan geçen sürücülerden Uğur Ay (37), "Bu yol batı Antalya'yı il merkezine bağlayan tek yol. Geçen yıl 1 kilometre ileride çökmeler yaşandı. Bu yıl burası çöktü. Kullanacağımız başka yol olmadığı için yetkililerden kısa zamanda bu soruna çözüm bulmalarını istiyorum" dedi.
https://www.birgun.net/haberdetay/antalyadaheyelanyeniyapilandubleyolcoktu240880.html
Halkbank Davası'nda flaş gelişme: Değerlendirme toplantısı ertelendi! Trump 'problem bitmiştir' demişti29 izlenme
AKP'li Kemal Unakıtan’ın çocuklarına 48 milyonluk ihale!53 izlenme
CHP'li Başarır: "Atatürk Orman Çiftliği'ndeki arazi Fahrettin Koca'nın üniversitesine verildi"24 izlenme
Demokrat Partili İlay Aksoy, Suriye'den paylaştı: "Suriye devleti, halkına verdiği kartla 20 günde bir ucuza benzin satıyor. Benzinin litresi 7,5 lira. Türkiye’de benzinin litresi 24 lira"38 izlenme
Yalova'da gerçekleşen operasyonda, IŞİD'li teröristler ile kahraman polislerimiz arasındaki konuşma47 izlenme
Valilik onayı ile Eskişehir’deki okullara imamlar gönderilmeye başlandı: ‘Anaokulundaki çocuk imamın söylediklerinden ne anlasın?’39 izlenme
Muharrem İnce, Erdoğan'ın seçim vaatlerini eleştirdi119 izlenme
Araç muayenesinde adrese telsim ihale31 izlenme