Eski Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul milletvekili ve KRT programcısı gazeteci Barış Yarkadaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın teyzesinin oğlu Bedirhan Bayka'nın, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Akif Ersoy'un danışmanı olacağını iddia etti.
Yarkadaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndaki kadrolaşma da tam gaz sürüyor. Son atama Berat Albayrak'ın teyzesinin oğlu Bedirhan Bayka için yapıldı. Bayka, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un danışmanı oldu. Bakalım Bayka hangi üstün yetenekleri ile bakanlığa hizmet verecek?"

15 yaşındaki kız düşük yaptı, savcı "Olur öyle şeyler" dedi!247 izlenme
Yozgat Havalimanı'nın maliyeti 9 kat arttı!30 izlenme
Bahçeli: "Kürt sorunu yoktur, asla da olmayacak"26 izlenme
Yoksulluk sınırı 5584 liraya yükseldi!182 izlenme
İmamdan küçük çocuğa camide mide bulandıran istismar25 izlenme
TUSAŞ ABD'den talep edilen F-16'ları Türkiye'de üretmeye talip28 izlenme
Gübre yerine mermer tozu satan TAHAP başkanı: "Gübrede de bu milleti diz çöktürmeyeceğiz"28 izlenme
Bankacı Seçil soruşturmasında Arda Turan'la ilgili yeni detaylar ortaya çıktı! 33 milyon TL kredi çekmişti, fazlası da varmış17 izlenme