Home
22 Eylül 2018 ( 187 izlenme )
Reklamlar

Antalya’da banka müdüründen 100 milyon TL’lik vurgun iddiası! Her yerde aranıyor!

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir devlet bankasında müdür olarak görev yapan A.İ.'nin bankayı 100 milyon Türk Lirası dolandırdığı öne sürüldü. Banka müdürü A.İ.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

İddiaya göre, Alanya ilçesinde bir devlet bankasında müdür olarak görev yapan A.İ., çalıştığı bankayı 100 milyon TL dolandırarak kayıplara karıştı.

ÇALIŞANLAR FARK ETTİ;

Konunun banka çalışanları tarafından fark edilmesinin ardından durum polise bildirildi. Bankada yapılan ilk inceleme sonucu A.İ’nin 100 milyon TL’ye yakın vurgun yaptığı bildirildi.

antalyabankaiha1_6177388

Fotoğraf: İHA

HER YERDE ARANIYOR

Polis, şüpheli banka müdürü A.İ’yi yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı. A.İ.’nin Türkiye sınırları içerisinde olduğu tahmin ediliyor. İHA

https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/antalyadabankamudurunden100milyontllikvurguniddiasiheryerdearaniyor2639730/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bebek katilinin avukatından skandal savunma! Savcıyı hedef aldı Finansal istikrar kimin istikrarı? Enflasyonu da borcu da halk yüklendi! Tahıl koridoru yeniden açılacak mı? Birleşmiş Milletler ve Türkiye Rusya'ya ne önerdi? Seçim kaybedildi biletler kesildi! Ücretsizdi, 2 Nisan’dan itibaren ücretli oldu!