Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kağıthane'yi ziyaret etti. AKP Kağıthane İlçe Teşkilatı ile kahvaltı programında bir araya gelen Kurum, daha sonra; Kağıthane Meydanı'nda yürüyerek vatandaşlarla sohbet etti, esnafın sorun ve önerilerini dinledi.
Ziyareti sırasında, yaklaşık bir ay önce gece sokakta kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradığını belirten üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Aslıhan Zengin, Kurum'un yanına gelerek saldırganın bulunması konusunda yardım istedi. Zengin, 36 gün oldu, ne okula gidebiliyorum, ne sokağa çıkabiliyorum, hayatım bitti, okul hayatım bitti ve adam hala yakalanamadı" dedi.
Zengin, Kurum'a 'Sizden tek ricam, destek olmanız" dedi. Kurum kadına, "Kaymakamımız, İlçe Emniyet Müdürümüz takip ediyor, İnşallah yakalayacağız" şeklinde yanıt verdi.
Kurum, "Takip ediyoruz, arkadaşlarımız süreci birebir takip ediyor, bizim yapabileceğimiz ne varsa her zaman yanınızdayız. Bizim İstanbul'da inşallah en önemli işlerimizden biri sizin huzurunuz ve güvenliğiniz. Bunun için tüm büyükşehir ekiplerimizle, emniyet birimlerimiz, ilçe belediyelerimizle gerekli mücadeleyi yapacağız. Gecenin 12'sinde de gecenin 2'sinde evinize huzur ve güvenle gireceksiniz. Sokaklarımızı huzurlu hale getireceğiz ve bütün birimlerle uyum içerisinde çalışacağız" dedi.
Kurum'un bu sözleri sosyal medyada da gündem oldu vatandaşlar 22 yıldır AKP'nin ülkeyi yönettiğini hatırlatarak, "Kurum'un ülkeyi kimin yönettiğinden, İçişleri Bakanı'nın kim tarafından haberi yok galiba" dedi.

Sözcü
Örtülü ödenekte dudak uçuklatan harcama! Ağustos'ta 4'e katladı!
Cehennem Çukuru’nda isyan büyüyor!
290'dan fazla kişinin öldüğü uçak kazasından yürüyerek çıktı!
Esila Ayık tahliye edildi!
Sürücüler akaryakıt fiyatlarına isyan etti! "Bütçe açığını bizden çıkartıyorlar"
AKP'li ilçe başkanından belediye görevlilerine şok sözler! "Bunları kaldırmak için cesedimizi çiğnersiniz"
Erdoğan da Bahçeli de yeşil ışık yakmıştı: Meclis'e geliyor
Mehmet Özhaseki, bakanlıktan istifa etti
Diyanet'e göre bayramda tatile gitmek caiz değil! "Vebal altına giriyorsunuz"
Vicdanını rafa kaldırdı! AKP'li meclis üyesi kadın cinayetlerinde kadınları suçladı: "Öldürenler kadar ölenler de suçludur"