Ankara Büyükşehir Belediyesi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk Milleti'ne miras bıraktığı Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinde yeni bir projeyi hayata geçiriyor.
Yıllardır ihmal edilen, çorak bir görüntüye sahip olan ve Atatürk Orman Çiftliği arazisinde yer alan 940 bin metrekarelik alan “Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı” adıyla Başkentlilerin hizmetine sunulacak. Daha önce AOÇ alanı içerisinde bulunan alanları kiralayarak tarıma açan ABB, şimdi de yaklaşık 940 bin metrekarelik Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı'nı Başkentlilerin hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri tarafından 7/24 mesai harcanan alanda; yürüyüş ve bisiklet yolları, kapalı ve açık toplamda 5 bin 878 araçlık otopark, seyir terasları, şenlik alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, hediyelik eşya dükkânları, bilgilendirme yönlendirme ve güvenlik kulübeleri, konser alanları ve piknik alanları gibi pek çok donatı yer alacak.
ABB ekipleri ayrıca park alanını ikiye bölen Ankara Çayı'nın temizlenmesi için de hummalı bir çalışma yürütüyor.
Suudilerin Türk mallarına boykotunda ikinci ayda tablo ağırlaştı94 izlenme
Kiracı olduğu evden kaçan Suriyeliler muslukları bile çaldı! Vanayı açık bıraktılar evi su bastı30 izlenme
Ünlü market zinciri konkordato istedi95 izlenme
Sosyal medyada Erdoğan'a 'seccade' tepkisi çığ gibi büyüyor: "Seccade ile kapatmaya çalıştığı şey..."40 izlenme
İhalelerin Yıldız’ı! 34 ihaleden 175 milyon TL!61 izlenme
SGK Uzmanı Özgür Erdursun, emekli ve memura uygulanacak enflasyon farkını açıkladı31 izlenme
RTÜK Başkanı duyurdu: Merdan Yanardağ'ın sözlerinin ardından TELE1'e inceleme başlatıldı13 izlenme
Enflasyon rakamları açıklandı!86 izlenme
İstanbul'da bir kadın daha kâbusu yaşadı: Evine gireceği esnada taciz edildi!
Erbaş’ın kızı lüks aracının anahtarına şiir yazdı
Erdoğan’ın Malatya mitingi öncesi şok tepki ‘Seni burada istemiyoruz yeter’ diye bağırdılar!
Kartalkaya duruşması karıştı, sanık avukatları salonu terk etti