Almanya'da doğup büyüyen bir Türk genci, Disney Plus tarafından yapılan Atatürk filmini izledikten sonra duygu dolu bir yorumda bulundu.
Genç, filmin Türklük, Türk olma ve vatan sevgisi üzerinde bıraktığı etkiyi değerlendirerek, "Türklüğün, Türk olmanın ve bu vatanın ne kadar değerli olduğunu anladım" dedi.
Almanya'da yaşayan ve iki kültür arasında büyüyen bir genç olarak, Atatürk filminin onun Türk kimliği ve vatan sevgisi üzerinde derin bir etki bıraktığını ifade etti.
Filmin, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesini ve Atatürk'ün öncülüğündeki modern Türkiye'nin kuruluşunu anlatması, genç nesiller arasında tarih bilincini canlandırma açısından önemli bir rol oynuyor.
Odatv.com
Bakan Pakdemirli’ye, görevini kötüye kullanmaktan suç duyurusu!
Market zincirinden yeni etiketler! Zamlar yağmur gibi! İşte yeni fiyatlar
CHP'li Öztrak grafikle gösterdi ve ekledi: "Yıkım o kadar büyük ki artık hiçbir makyaj tutmuyor"
Vahim tablo ortaya çıktı: Asgari ücretli vatandaşlar İstanbul'da evsiz kalacak
Viagra nasıl keşfedildi ve Galler'deki Merthyr Tydfil sanayi kenti keşifte nasıl bir rol oynadı?
Bilal Erdoğan'ın kurucusu olduğu vakfın başkanının dolandırıcılık davasına takipsizlik!
Türkiye'nin tartıştığı şirkete 11 yıl sonra iptal
Kızılay'da dudak uçaklatan maaşların altından AKP'liler çıktı!
AKP adayı: AKP'lilere oy veren babam olsa evime almam sokağa atarım!
SGK uzmanından 'emekliye zam' açıklaması: İki tarih duyurdu
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 8.780 yeni vaka tespit edildi ve 46 kişi hayatını kaybetti, 4.561 kişi de sağlığına kavuştu!
“Erdoğan, Almanya’da Paramiliter Destek Birliği Kuruyor”
Maltepe’de sayım yeniden durdu! İlçe Seçim Kurulu 400 sandığın yeniden sayılmasını istedi!
YSK "Hatay'da seçimlerin tekrarlanması" talebini reddetti