AKP'ye yakınlığıyla bilenen ve 'troll' olarak anılan Furkan Bölükbaşı katıldığı bir Youtube programında çarpıcı açıklamalarda buluundu. İktidarı sert bir dille eleştiren Bölükbaşı, "CHP neyi savunuyorsa AKP'de onu savunuyor, sadece ittifak ortakları farklı. Bu noktaya gelmemeliydik. Bu noktaya geleceksek, özgür konuşamayacaksak ben niye mavi gelsin gelsin iktidarda otursun da kırmızı oturmasın diye kendi itibarımı kaybetmek zorundayım" dedi.

Sosyal medyada 'troll' olarak bilinen ve AKP'ye yakınlığıyla tanınan Furkan Bölükbaşı'nın iktidara yönelik eleştirileri gündem oldu.
Bölükbaşı'nın katıldığı bir youtube kanalında açıklamalarının yer aldığı tanıtımda söyledikleri dikkat çekti.
Bölükbaşı'nın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:
"Adım trolle çıkmış, akademisyenim"
"Bu hükümet gerçekten ses getirecek alanlarda Filistin konusunda eylem yapılmasını istemiyor"
"Osmanlı Dönemi'nde padişahların bile sahip olmadığı yetkilerin bugün bizi yönetenlere verilmesine karşıyım"

"Bugün sorduğumda CHP'den farklı düşünüyorsun dediğimde bana sunulabilecek madde ben zannetmiyorum. Bugün CHP neyi eleştiriyorsa, AKP'de onu eleştiriyor. CHP neyi savunuyorsa AKP'de onu savunuyor, sadece ittifak ortakları farklı. Bu noktaya gelmemeliydik. Bu noktaya geleceksek, özgür konuşamayacaksak ben niye mavi gelsin gelsin iktidarda otursun da kırmızı oturmasın diye kendi itibarımı kaybetmek zorundayım maviyi savunurken..."
"90'ların başını andıran malesef bundan sonraki yıllarda da 90'ların devamı gibi gidecek bir gibi görünen bir sürece girmiş bulunuyoruz."
halktv.com.tr
Tıp fakülteleri katlanarak artarken eğitim kalitesi düşüyor: "Hasta bile görmeden mezun olan öğrenciler var"42 izlenme
İşçiye emekliye üç kuruş zammı çok gör! Kırgızistan'ın 58 milyon dolar borcunu sil!24 izlenme
Memleket, bedava havlu için insanların birbirini ezebileceği hale geldi !213 izlenme
Narin'in sırası da sınıfı da boş kaldı66 izlenme
Ekrem İmamoğlu Silivri'den seslendi: "Hukuka dönün"24 izlenme
TL’de 24 yılın en uzun düşüş serisi44 izlenme
Sebep olanların Allah belasını versin ! 50 metrelik Türk bayrağını paspas yaptılar !754 izlenme
Bu pazar seçim olsa Cumhur İttifakı gidiyor!57 izlenme
Borsadaki tarihi manipülasyonun bilançosu ortaya çıktı: Borsa manipülasyonu operasyonunda 5 kişi tutuklandı
Esenyurt tekel bayi katliamı davasında görüntüleri izleyen anne gözyaşlarına boğuldu, katil ‘babalık içgüdüsü’ dedi
Biri film, biri gerçek! Münir Özkul taa o zaman ifşa etmişti
Şimşek’ten Deli Dumrul gibi denetim projesi