Uğur Dündar’ın modiretörlüğünü yaptığı Halk Arenası’na konuk olan Akşener, Cumhurbaşkanı seçilirse ilk 100 gün içinede neler yapacaklarından bahsetti. İlk işinin bir nakliyeci bulmak olduğunu söyleyen Akşener, “Çünkü Çankaya Köşk’ünden saraya götürülen bu devlete ve bu millete ait olan bütün tarihi eşyaları Çankaya Köşk’üne geri taşıyacağım” dedi.
Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, “Kayınvalidemle beraber oturuyoruz ama şu anda geziyoruz birbirimizden ayrıyız. Anneme telefon açacağım diyeceğim ki, “Anneciğim, kızın yani gelinin Türkiye’nin ilk kadın Cumhurbaşkanı oldu. Teşekkür ederim ellerinden öpüyorum. Sonra eşime dönüp diyeceğim torun başta olmak üzere ailenin tüm fertleri sana emanettir ben gidiyorum arkadaş başının çaresine bak. Bunu söyleyip söylememekte tereddüt ediyorum ama söylemek istiyorum. İyi bir nakliyeci bulacağım hemen. Çünkü Çankaya Köşk’ünden saraya götürülen bu devlete ve bu millete ait olan bütün tarihi eşyaları Çankaya Köşk’üne geri taşıyacağım” ifadelerini kullandı.



https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/aksenercumhurbaskanisecildigimtakdirdeilkgun2416306/
Erdoğan aydınlara seslendi: Fikir soytarıları263 izlenme
'Umut Davası' ertelendi: Mehmet Ağar için yeni karar!27 izlenme
Üreticiden tabutlu eylem! ‘Fındık öldü ruhuna Fatiha’ yazdı, yayın yaptı34 izlenme
Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'na açtığı 'tape' davasında oğlu ile arasında geçen “sıfırlama” konuşması delil olarak sunuldu!1070 izlenme
İktidar memurun cebinden 5.541 TL aldı38 izlenme
CHP'nin YSK temsilcisi Mehmet Yakupoğlu: ‘İki bakanlık kritik yerlere seçmen yığınağı yapıyor!’491 izlenme
Koronada son durumu özetleyen ilan! "Cenaze yıkayacak imam aranıyor"119 izlenme
Aczmendi Tarikatı lideri Müslüm Gündüz'den skandal sözler! “Birisi önümüze düşer yaparsa eyvallah. Yapmazsa da biz bu rejimi yıkıp hilafeti ilan edeceğiz”48 izlenme