Gazeteci Nuray Başaran "Medya A.Ş.'den transfer edilen para kime transfer edildiyse raporlanmış. Gazeteciler tek tek belirlenmiş. Bu gazetecilere ödeme yapıldığı iddia ediliyor. Kurultay için 1200 telefon alındığı tespit edilmiş. Cep telefonlarının faturaları Medya A.Ş.'den ödenmiş" iddiasını ortaya attı.
Söz konusu iddialara yanıt veren İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun sosyal medyadan çarpıcı bir açıklama yaptı. Ongun, X hesabından yapıtğı paylaşımla Sevda Türküsev ile ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu.
Sevda Türküsev'in geçmişte Medya AŞ tarafından fonlandığı ve program başına 78.000 TL aldığı iddiası ortaya atıldı. Türküsev'in programlarının izleyici kitlesi bulamadığı da belirtildi.
X hesabından açıklama yapan Ongun, şu ifadeleri kullandı:
"Medya AŞ'nin 1200 telefon aldığı kuyruklu yalan
ama
Sevda Türküsev'in eski dönemde Medya AŞ tarafından fonlandığı ve (neredeyse hiç izlenmeyen) program başına 78.000 TL (bugünkü değeriyle) aldığı gerçek."


Sözcü
A Haber'in Narin iddiasını Yenişafak sürdürdü23 izlenme
Metroda gerici saldırı: Şort giyen kadınlara sözlü tacizde bulundu, tepki gösterene küfür etti!20 izlenme
Atatürk'ten Fransa'ya Suriye dersi!242 izlenme
THY'nin 'Sedat Peker' sınavı: Önce paylaştı sonra silmeye çalıştı!57 izlenme
Emeklilik dilekçesi verdi, Jandarma'da taşlar yerinden oynadı13 izlenme
Nebati Ailesi’nin şirketinde rekor kâr26 izlenme
Sigaraya zam geliyor: Tarih belli oldu23 izlenme
Sayıştay uyardı: Malzemeler hiç kullanılmadan depolarda çürümeye bırakıldı27 izlenme
İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, İYİ Parti'den istifa etti
Pamukkale yanıyor! Havadan karadan müdahale başladı
Göç İdaresi açıkladı: Muz yiyen Suriyeliler sınır dışı ediliyor!
85 kişinin hayatını kaybettiği binanın yıkılmasında tek kusurlu olarak depremi gösterdiler