Tutuklu Cumhurbaşkanı Adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 128 gündür Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde bulunuyor. Bu süreçte İmamoğlu hakkında hala bir iddianame hazırlanmadı.
Duruma tepki gösteren Ekrem İmamoğlu, İzmir'deki soruşturmada savcının kısa sürede iddianame hazırlamasını hatırlatarak, "Şimdi yargılama başlayacak ve inanarak söylüyorum arkadaşlarımızın suçsuz oldukları ortaya çıkacak. Biz adaleti yalnızca kendimiz için değil, herkes için talep ediyoruz." dedi.
Ergenekon kumpası sürecini de hatırlatan İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi hesabından yaptığı paylaşımda şunlara yer verdi:

Yargılamaktan kaçmadığını ifade eden tutuklu Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, son olarak şunları söyledi:
"Biz adaleti yalnızca kendimiz için değil, herkes için talep ediyoruz. Yargılanmaktan, hesap vermekten asla kaçmadık; bugün de kaçmayız. Ama yargının bir siyasi silaha dönüşmesine, seçimleri şekillendirmek için kullanılmasına, hakimlerin ve savcıların iktidar memuru gibi davranmasına, insanların mahkemeye çıkmadan suçlu ilan edilmesine razı olamayız. Çünkü bu, adalet değil; cezalandırmayı yargıymış gibi sunan bir baskı rejimidir. Biz bu düzene boyun eğmeyeceğiz. Gerçekler er ya da geç ortaya çıkacak, adalet mutlaka kazanacak."
Sandık usulsüzlüğüne itiraz eden CHP’li vekil darp edildi37 izlenme
Bir sigara grubuna daha büyük zam geldi! İşte yeni fiyatlar33 izlenme
Avrupa bizi bu yüzden kıskanıyor olabilir! İsveç’in en büyük ikinci şehri Göteborg'un Belediye başkanıydı şimdi kirasını ödemek için çöp topluyor!72 izlenme
Kahraman’ın damadına İBB kıyağı!210 izlenme
İmamoğlu: "Seçime giremezsem başka adayı desteklemeye hazırım!"14 izlenme
Can Holding’in sahibinden iktidarın başını ağrıtacak ifade: CHP’den tepki12 izlenme
Prof. Dr. Türkan Saylan'ın adı verilen sokağa tabela asıldı19 izlenme
“Mevcut Cumhurbaşkanı üçüncü kez aday olabilir mi?” sorusuna YSK'dan şok cevap! ‘Görevlerim arasında yok’38 izlenme
Yalaka yandaşları en güzel anlatan video :)) ' Cemaatte işin içinde, ben öyle bir şey söylemedim söylemişsem yayını terk eder gazeteciliği bırakırım !'
Murat Ongun üçüncü kez ev baskınına isyan etti: "Kuvvetli suç delili yerini kuvvetli intikam yeminine bıraktı"
10 bin öğretmen akademiyi bekliyor
İhaleyi kaptı, paylaşımı yaptı!