Türkiye’deki birçok sorunu ele alıp eleştirel bir bakış açısı sunan Susamam şarkısı AKP’nin hedefine girdi. AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yayınladığı video ile şarkıyı eleştirdi.
20 sanatçının bir araya gelerek Türkiye’nin gündemindeki en önemli sorunlara dair söz söylediği Susamam adlı şarkı, sosyal medyada büyük yankı uyandırması ardından AKP’nin hedefine girdi.
Kendi kullandığı YouTube hesabından şarkıya ilişkin tepki içeren bir video yayınlayan Dağ, özellikle tutuklu gazetecilere dair bölüm için, “Eğer bizi ziyaret ederlerse, eğer adreslerini verirlerse ben de onları ziyaret etmek isterim, onlarca haksız oldukları halde yazan, bizim hakkımızda bir takım yalan yanlış bir takım haberler yazan onlarca gazeteci, onlarca da gazete gösteririm” ifadelerini kullandı.
Dağ, kişisel Twitter hesabından yayınladığı videoya ilişkin paylaşımında da, “Sanat, provokasyonun ve siyasi manipülasyonun aracı olmamalıdır. #Susamam diyenlerin Türkiye'nin en kritik dönemlerinde nasıl lâl olduğunu çok iyi biliyoruz” ifadelerini kullandı.
Dağ'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:
Sanat, provokasyonun ve siyasi manipülasyonun aracı olmamalıdır. #Susamam diyenlerin Türkiye'nin en kritik dönemlerinde nasıl lâl olduğunu çok iyi biliyoruz.
Bu konu ile alakalı Gayri Resmi Hesap’da bir video yayınladık izlemek içinyoutu.be/UwQDG6EKGeQ
Gerçeği açıkladı: Türkiye’yi görmemiş Suriyelilere vatandaşlık verilmiş !337 izlenme
AKP'li Bakan Nebati, milyonlarca EYT'liyle dalga geçti!44 izlenme
Cumhur İttifakı adayından CHP’li kadın adaya skandal sözler: "Kızım az kendine gel ya. Ya sonuçta bu bir seçim ne oluyor ya? Önüne gelene sarılıyorsun"27 izlenme
Esad'ın lüks araçlarına el konuldu, sarayı yağmalandı!32 izlenme
Sizce Recep Tayyip Erdoğan dünya lideri mi ?3596 izlenme
AKP'li belediye Ramazan kolilerini AKP teşkilatına taşırken yakalandı!35 izlenme
Deprem bölgesi Hatay'daki durumla ilgili görüntülerin gösterilmesi AKP'lileri rahatsız etti! Salonu terk ettiler10 izlenme
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 1.778 yeni vaka tespit edilirken, 8 kişi hayatını kaybetti, 1.816 kişi sağlığına kavuştu!31 izlenme
Döviz en çok onları vurdu! Dükkânları tek tek kapatıyorlar
Özgür Çelik'in yargılandığı dava ertelendi
Saray'ın yazarları da AKP'deki çöküşü gördü: Memnuniyetsizlikleri sıraladı
Murat Ongun'un eşi Gözdem Ongun'un ifadesi ortaya çıktı: Oğlunun bayram harçlığına da el konulmuş!