Yurttaşlar, yüksek enflasyon ve giderek derinleşen ekonomik kriz sebebiyle ağır bir geçim mücadelesinin içine sürüklendi. Milyonlarca çalışan ve emekli, düşük zamlarla geçinmek için mücadele verirken bu süreç, ülkede derin bir yoksulluk dalgasını da beraberinde getirdi.

Kış aylarında meydana gelen don felaketi, Türkiye'nin önemli tarım bölgelerinde üretimi ciddi oranda etkiledi. Üretim ciddi oranda etkilenirken yaz aylarında beklenen yüksek fiyatlar tezgahlarda kendini, belli etmeye başladı.
Eskişehir Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi Cenk Sungur, şehirde satışa sunulan kirazın fiyatına işaret ederek sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Sungur, paylaşımında “AKP’nin Türkiye’sinde meyve artık altın değerinde. Yakında “çeyrek muz”, “yarım zeytin” dönemine de geçeriz. Bu halk bunu hak etmiyor!" sözlerini sarf etti.
Görsel gündem yaratırken fotoğrafta Napolyon kirazının tanesinin 10 liradan satıldığı görüldü.

Başkent’te deli dana alarmı: Sağlık Bakanlığı'nın vakadan haberi yok!12 izlenme
Kılıçdaroğlu’na ‘ayyaş’ diyen AKP’li ihaleyi kaptı21 izlenme
AKP'de Davutoğlu istifaları sürüyor! O isim de görevden ayrıldı!97 izlenme
AKP'li Alpay Özalan ve Cübbeli Ahmet’e kötü haber: Gelir kapısı kapanıyor40 izlenme
Cebinde Euro olmayana lahmacun yok Bayramda tatil için servet gerekiyor10 izlenme
'AKP'den istifa ettim hain ilan edildim, tehditler aldım' diyen vatandaşın olası erken seçim tahmini 'Erdoğan Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybetmeye mahkum!'85 izlenme
'Montrö'ye sarılan iktidardan emekli amirallere en üst sınırdan ceza talebi!56 izlenme
İmamoğlu: "Siz batıksınız batık, ama bu milleti batıramayacaksınız"30 izlenme