AKP'nin yerel seçimlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na rakip olarak açıkladığı Murat Kurum, Üsküdar'da esnaf ziyaretlerine başladı.
Kurum'un Üsküdar Balıkçılar Çarşısı‘nda yaptığı ziyaret sonrası yürüyüşe çıkarken bir gerginlik yaşandı.
X(eski Twitter'da) paylaşılan görüntülerde kadın olduğu anlaşılan bir kişinin “Çok iyi bir şey yapıyor AKP. Bir bilsen” diye bağırdığı duyuluyor.
Başka bir kadının ise kadın tepki olarak “Sen konuşma lan!” diye bağırdığı anlaşılıyor.
Kaynak: Gerçek Gündem
Kızgın vatandaş açtı ağzını yumdu gözünü! ‘Müslümanın hırsızındansa Yahudi’nin ahlaklısı evladır’
Narin’in annesinin kelepçeli fotoğrafı ortaya çıktı
Sedat Peker’in avukatından yeni videoyla ilgili çok konuşulacak açıklama!
Kemal Özkiraz, AKP ve MHP'ye sandıktan çıkacak kötü haberi verdi! "Ekmek 5 lira olacak, 'çıkart telefonu' diyen..."
AKP’li Kürşat Ayvatoğlu’nun ‘hızlı’ yükselişinin hikâyesi!
Tümamiral Yaycı'nın görevden alınmasına CHP'den sert tepki: Bundan sonra hiç kimse 'AKP FETÖ ile mücadele ediyor' demesin!
TurkNet'e siber saldırı sonrası açıklama: Kişisel veriler, finansal bilgiler, parolalar... Yetkisiz erişimi doğruladılar
Yabancı basın yazdı: Macaristan’da İmamoğlu formülü
Kılıçdaroğlu'ndan asgari ücret tepkisi: "33 milyon vatandaşı soydu"
Afrikalı iş insanı AKP'li vekili suçladı
Eski AKP’li vekil "Kayyum atamalarında sıra Mansur Yavaş’ta olabilir"
İBB Davası'nda 25. gün! Elçin Karaoğlu'ndan 'adım geçmiyor' çıkışı: "Nasıl savunma yapacağımı bilmiyorum"
Taciz mağduru sürüldü, zanlı müdür yapıldı!
Sedat Peker gündeme getirmişti, Halil Falyalı cezaevinden tahliye edildi!