Anasayfa1
28 Şubat 2021 ( 101 izlenme )
Reklamlar

AKP'liler 'orman talanı' suçlamasıyla hakim karşısında!


Antalya'nın ilçesi Kaş’ın Ova Mahallesi yakınlarında bulunan orman alanında toprak ve kum hırsızlığı nedeniyle suçlanan aralarında 4 AKP’linin bulunduğu 6 kişinin yargılama başladı.


Antalya'nın ilçesi Kaş’ın Ova Mahallesi yakınlarında bulunan orman alanında tahribat neden olarak toprak ve kum hırsızlığı yaptıkları gerekçesiyle aralarında 4 AKP’linin bulunduğu 6 kişi hakkında dava açıldı.

Cumhuriyet Gaztesi'ndne Bülent Ecevit'in haberine göre; AKP’li büyükşehir meclis üyesi Tevfik Taner, Kaş Belediye Meclisi üyesi Nihat Uçar, mahalle temsilcisi Osman Deniz Karataç ve Mustafa Bahar, orman arazisinden çıkardıkları kumları kamyon başına 250750 TL arası bedelle satmakla suçlanıyor.

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, “ ‘Ne götürebilirsek kârdır’ mantığıyla hareket edip her yeri talan ediyorlar” dedi. 

6 kişinin temmuz ayından itibaren toplamda 3 bin ile 5 bin kamyon (60 bin ile 100 bin metreküp) kumu çeşitli yollarla kendi menfaatları için kullandıkları öne sürülüyor. 

CHP’li Bayar, “Ne doğa ne tabiat ne kamu yararı. Hiçbir şey umurlarında değil! Tek düşündükleri kendi menfaatları” diye tepki gösterdi.


http://www.krttv.com.tr/gundem/akplilereormantalanisuclamasih65709.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Esad'ın Suriye'den kaçışında yeni detaylar ortaya çıktı! Başbakana son sözleri ne oldu? Atatürk posterinin ve Türk bayrağının indirilmesine direnen memur ihraç edildi ! Vatandaşın borcu 2.2 trilyonu aştı Mayıs enflasyonu yarın açıklanacak: İşte emekli ve memur zamları için masadaki ihtimaller