AKP Teşkilat Başkan Yardımcısı, eski AKP Muğla milletvekili Nihat Öztürk’ün, kumarhanede çekilmiş görüntüsü ortaya çıktı. Daha önce de Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım'ın Singapur'da bir kumarhanede görüntüleri ortaya çıkmıştı.
AKP’li Muğla İl Teşkilat Başkanlığı da yapan Nihat Öztürk’ün, kumarhanedeki kumar makinesi ile oyun oynadığı görülüyor. Odatv'de yer alan iddiaya göre; Nihat Öztürk, Karadeniz gezisi sırasında Gürcistan’a geçti ve Batum kentindeki bir kumarhanede görüntüler çekildi.
Üniversite öğrencilerinden 'yüzde 250'yi geçen zam yapılan yemek ücretlerine karşı çatallı kaşıklı protesto!
9 dev AVM iflasın eşiğinde
Dünya Türkiye seçimlerini nasıl gördü?
KONDA'nın seçim tahmini: Erdoğan'ın kaybetme ihtimali yüksek, Kılıçdaroğlu'nun ise...
NATO Zirvesi İçin Hararetli Hazırlık
Maldivler'e giden Türk video çekip anlattı: "Maldivler’de tatil Bodrum’dan daha ucuz"
Bilim Kurulu üyesi Yamanel’den okullarla ilgili flaş açıklama!
Sedat Peker'in Ergenekon kumpasındaki 'sır' savunması ortaya çıktı!
Özgür Özel'den Erdoğan'a: "Bu kadar şey yapıyorsun benim ağrıma gitmiyor da Meclis'teki boş sandalyeleri görünce senin mi ağrına gidiyor?"
Almanya'ya gönderilen 43 kişiye yardım ettiği iddia edilen isimden flaş açıklama! "Neden Fatma Şahin konuşulmuyor?"
Türkiye'nin dev tekstil firması iflas etti.... 34 yıllık firmanın 300 çalışanı işsiz kaldı
Saray'a gitmeyen Ankara Barosu: "Kuvvetler ayrılığı yok edildi"
İmamoğlu’ndan sert sözler: Resmen eşkiyalık
Dünya Sağlık Örgütü üyesi ülkeler yeni pandemilerin önlenmesine ve aşıların adil dağıtımına yönelik bir anlaşma üzerinde çalışıyor