AKP’nin İzmir Çiğli Belediyesi başkan adayı olarak gösterdiği Okan Korkmaz’ın FETÖ soruşturması kapsamında açığa alındığı ortaya çıktı.
AKP’nin İzmir Çiğli Belediyesi başkan adayı olarak gösterdiği Okan Korkmaz’ın 2017’de KHK ile görevinden ihraç edildiği ortaya çıktı.
Uzman doktor Korkmaz’ın İzmir Buca’da başhekim yardımcısı olarak görev yaptığı hastaneden 14 Temmuz 2017’de çıkarılan OHAL KHK’siyle ihraç edildiği öne sürüldü.
İzmir’in yerel yayın organlarında Korkmaz hakkında FETÖ soruşturması kapsamından açığa alındığı belirtilirken daha sonraki KHK’lerle görevine iade edildiği ifade edildi.
Görevine iadesi gerçekleşen Okan Korkmaz daha sonra Torbalı’da çalışmaya başladı. Şimdi ise AKP’nin Çiğli Belediyesi başkan adayı olarak seçim çalışmalarını yürütüyor.
Oda TV'nin aktardığına göre; Okan Korkmaz aday olduktan sonra yayımladığı özgeçmişinde, bu bilgilere yer vermiyor.


"Atatürk'ün Meclisinde kimse İsmet Paşa'ya 'Führer' diyemez"76 izlenme
Ukrayna ordusu Rus hedeflerini insansız hava aracı destekli operasyon düzenleyerek havadan vurdu!89 izlenme
RTÜK'ü AKP'lilerin çiftliği yapmışlar! Eski üyesi RTÜK'te neler olduğunu anlattı!113 izlenme
İstanbul'da Soğan Fiyatı El Yakıyor26 izlenme
İmamoğlu'nun tutuklanması dünya medyasında: Bu bir oyun25 izlenme
CHP’li belediyelere borç kıskacının perde arkası: Sayıştay defalarca AKP'li belediyeleri uyarmış, AKP izlemiş!20 izlenme
Seçil Erzan’ın çekmecesinden ‘manifesting’ çıktı! Onlarca yazı49 izlenme
Şehir hastanesinde akılalmaz kriz: Kanser hastalarına tedavi yok!60 izlenme
Ayaklarınız üzerinde sürekli çalışmak nasırlara veya varislere yol açabilir
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nden ‘Dilruba’ açıklaması: Ailesine haber verilmesi için istemde bulunmadı
Benzinin litre fiyatına 2 lira 30 kuruş, motorinin litre fiyatına 2 lira 17 kuruş zam
Kaçak elektrikte cezalar iki katına çıkıyor