AKP Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, kahve ziyaretinde vatandaşlarla sohbetinde teröristbaşı Abdullah Öcalan ile yapılan görüşmelere ilişkin konuştu. AKP’li Berdibek, konuşmasındaki ‘Türkiyelilik’ vurgusu yapması dikkat çekti.
AKP’li Berdibek Bahçeli’nin Öcalan’a yaptığı çağrıya değinerek, “ ‘Abdullah Öcalan’ın sözleri geçersizdir, karşı çıkın’ Bunu Devlet Bahçeli gördü, bunu devlet gördü dedi ki, ‘Madem ki öyleyse biz de diyoruz ki Abdullah Öcalan gel Türkiye Büyük Millet Meclisinde DEM grup toplantısında konuşmanı yap’ Türkiye Büyük Millet Meclisi bakın burada çok dikkatinizi çeken ince bir detay var, Türk meclisi değil Türkiye Büyük Millet Meclisi. Milletlerden oluşan bir meclis var. Gel bu meclise konuşmanı yap bu konuşma noktasında biz birlik beraberlik kardeşliğini yapalım. Kim katkı veriyorsa, kim destek veriyorsa kim bu ülkenin geleceği noktasında elini taşın altına sokuyorsa her taraftan her düşünceden hepsi bizim fikrimizdir” ifadelerini kullandı.
Sözcü
Uğur Dündar'dan skandal ihale iddiası!
Çay yakan vatandaşa cami vaat etmişti: Erdoğan'a memleketinde büyük isyan!
CHP'li Böke: Şeker fabrikalarının ihalelerini iptal edeceğiz
Turistlere sundukları uçuk fiyatların faturası ağır oldu! İşte tarihi görüntüler
TÜBİTAK’tan Diyanet’e milyonlarca lira!
"Pamuk eller cebe ile" ne kadar toplandı?
Kartal’daki çöken binada can kaybı 21’e çıktı
Beyaz Saray'dan dünyayı sarsan İran açıklaması: "Mesele sadece güvenlik değil, tüm petrol rezervlerini alacağız!"
Atatürk’ün resmi görüşmeler için kullandığı Ankara Palas Cumhurbaşkanlığı’na geçti
Prof. Dr. Celal Şengör hakkında ortaya atılan iddialara çok sinirlendi, oyunu kime vereceğini açıkladı
Toprak kiralayıp buğday ekeceğimizi öğrenen vatandaşlardan Bakan Kirişçi’ye ‘Venezuela’ tepkisi: "Dünyanın bilmem neresinde…"
Ev sahibinin oturdukları daireyi satmasıyla 84 yaşındaki çift dışarıda kaldı
Merkez Bankası’ndan Nisan'da KİT’lere 3,3 milyar dolarlık satış!
Hemşehriye ballı kıyak: İlaç Kurumu'na veteriner atandı!