Muş'ta Tuba Cami Yaz Kuran Kursu'na katılan çocuklar, şehir merkezindeki mezarlığı temizledi.
soL'da yer alan habere göre; Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Muş'taki Yaz Kuran kurslarına katılan çocuklar Mezarlıklar Müdürlüğü'nün desteğiyle mezarlıklarda temizlik çalışması yaptı.
Tuba Camii İmamı Fecri Yıldırım, "Yeni nesillere değer ölçülerimizi kazandırabilmek için temizlik, çevre, birliktelik başlıklı bir eğitim yaptık. Çocuklarla birlikte mezarlıkları temizledik" dedi.
Kuran Kursu öğrencilerinin gerçekleştirdiği çevre temizliğine destek veren Muş Belediyesi Başkan Vekili Muhterem Bozkurt da, "Belediyeciliğin çalışma alanlarından birisi de sosyal belediyeciliktir. Bu temsili çalışmayla burada biz çocuklarımıza kolektif çalışmayı ve ortak yaşam alanlarının kullanımının önemini aşılamaya çalışıyoruz" diye konuştu.
Dilan Polat'ın kocası Engin Polat ve Nihal Candan vücut diliyle mesaj mı gönderdi? Neden aynı işareti yaptılar?52 izlenme
New York Times, İsrail’in hastane katliamı iddiasını çürüttü: "Kanıt olarak sunulan roket İsrail'den ateşlendi"44 izlenme
Türkiye yolsuzluk liginde 10 sıra daha düştü, Avrupa'da ise sonuncuyuz!52 izlenme
Denetimler kapsamında tespit edilen kaçak sığınmacılar gözaltına alınmamak için Türk polisine direnmeye başladı34 izlenme
Atatürk Havalimanı hakkında flaş iddia! "Erdoğan, Katarlılarla inceleme yaptı"55 izlenme
Fon soruşturmasında 2 özel jet ile 1 lüks yata el konuldu18 izlenme
Avukat Atatürk’e hakaretten tutuklandı!251 izlenme
'Gezi Parkı' ihaleye çıktı! İBB'den alınarak vakıflara devredilmişti37 izlenme