AKP Genel Merkez ARGE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Ali Ercoşkun, parti teşkılatı tarafından kentteki bir restoranda düzenlenen "Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitim Programı"nda konuştu.
2023 seçimlerine yönelik mesajlar veren Ercoşkun seçimlerde, seçmenin önüne iki sandık geleceğini belirterek, "İki sandık gelecek ve biz bir sandıkta milletvekillerimizi seçeceğiz en üst seviyede inşallah. Diğer sandıkta da Sayın Cumhurbaşkanı'mızı seçeceğiz ve Sayın Cumhurbaşkanı'mızı seçerken yüzde elli artı bir oya ihtiyacımız var. Yüzde bir değil o, bir oy, bir kişi.
O bir kişiyi işte sizin yapacağınız çalışmalar sağlayacak, sağlıyor zaten. Ama o bir kişiyi kazanmak veya baştan başlarsak o bir kişiyi kaybetmemek çok önemli. Kurulduğu günden bu yana bu davada bulunmuş hiçbir kardeşimizi kaybetme lüksümüz yok. Ve buna nasıl ilave yapabiliriz, dışarıdan nasıl kimleri getirebiliriz bu da ikinci vazifemiz işte bunu il başkanımızla, ilçe başkanlarımızla, kadın kolumuzla, gençlik kollarımızla bir bir ekleyeceğiz. O bir kişi çok önemli. O bir kişi işte bu hikayeyi yeniden yazmamıza vesile olacak" diye konuştu.
"KISA BİR SÜRE VAR"
TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AKP Edirne Milletvekili Fatma Aksal da 2023'ün AKP için çok önemli olduğunu ifade ederken "İnşallah hepimizin hedefi, 2023 yılında Sayın Cumhurbaşkanı'mızı tekrar cumhurbaşkanı olarak seçtirmek. Onun için önümüzde kısa bir süre var. Erken seçimden falan bahsetmiyorum. Erken seçim de olabilir. Bizim, seçim diye bir derdimiz yok. Allah'a çok şükür bizim adayımız belli, çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
Yeniçağ
Mehmet Boynukalın’dan tepki çeken 23 Nisan paylaşımı!64 izlenme
Dikkat çeken seçim anketi! 3 parti baraj altında kalabilir142 izlenme
Bahçeli’den fesih açıklaması, Öcalan’a teşekkür23 izlenme
Rektörlükten skandal mesaj: Erdoğan'ın mitingine katılın, kanıt sunun!332 izlenme
İzmir yangının nedeni de kopan elektrik telleri çıktı33 izlenme
Tek geçerli teklifle 25 milyonluk ihale Albayrak Grubu'na gitti29 izlenme
AİHM kararına rağmen Kılıçdaroğlu’na tazminat cezası!97 izlenme
Dilan-Engin Polat soruşturmasında 2 şüpheli daha tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi43 izlenme
Yüzde 48 zam bile kuyruğu bitirmedi! Et ve Süt kurumu başkanının beklentileri boşa çıktı!
Marmaris'te ormanlar alev alev yanıyor! 3. günde alevler söndürülemedi! İşte son durum...
Erdoğan'ın eski metin yazarı Gazze'yi bombalayan İsrail'e Türkiye'den giden malları itiraf etti
Fırıncılar Odası açıkladı: Ekmeğe zam kapıda!