AKP’li Mahir Ünal açılış törenine katılım az olunca sinirlendi! 'Zaten kimse gelmemiş ki bir tek siz gelmişsiniz!'

46 izlenme 12 Ocak 2022
Reklamlar
AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş’ta düzenlenen etkinliğe katılımın az olmasına tepki göstererek "Kimse gelmemiş ki" dedi.

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde açılışını yaptığı hastane törenine katılım beklenenin altında kalınca sahneden tepki gösterdi.

İlçe başkanına seslenen Ünal, “Zaten kimse gelmemiş ki bir tek siz gelmişsiniz. Herhalde bu Elbistanlılar açılıştan pek de memnun olmamış’ yorumu yaptı.

'HEPSİNİ ÇÖZECEĞİZ'

Ünal’ın konuşmaya başlayacağı sırada dinleyiciler arasından bir vatandaşın yaşanan ekonomik bozulma ve enflasyonla ilgili şikayetlerini dinleyen Ünal, “Merak etme hepsini çözeceğiz” şeklinde konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Evine hırsız giren kadın çocuğunu da alıp balkondan atladı! MAK'ın son anket sonuçları açıklandı: MHP baraj altı, AKP eriyor! Sığınmacı yasası Japon Meclisi'ni karıştırdı, yumruklar havada uçuştu! İki doktor daha koronavirüsten yaşamını yitirdi!