AKP'li kadına bir dokundu, bin ah işitti: "Ölmüyoruz, sürünüyoruz. Oy verdim, vermez olaydım. Kendi ülkemizde yabancı gibiyiz. Keşke ellerim kırılsaydı vermeseydim"

59 izlenme 22 Ağustos 2023
Reklamlar

Sokak röportajında AKP'ye oy verdiğini söyleyen bir kadın "Ölmüyoruz, sürünüyoruz. Kendi ülkemizde yabancı gibiyiz. Ellerim kırılsaydı vermeseydim" şeklinde konuştu.



Gündeme dair Kanal Dünya isimli Youtube kanalının yaptığı sokak röportajında konuşan AKP'li kadın şunları söylediİ:

"Ölmüyoruz sürünüyoruz. Ne olsun? Kim olacak? Cumhurbaşkanımız. Kendi ülkemizde yabancı gibiyiz. Böyle bir şey var mı ya?"

Muhabirin "Adalet mi bu?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Hayır, kesinlikle. Keşke ellerim kırılsaydı, vermeseydim."

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan’ın açılışını yaptığı Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nda kamu zararı 600 milyon lira! EYT'liler ne kadar maaş alacak? AKP'li Uğur Aydemir açıkladı Kaz Dağları ‘ticari sır’ oldu! Ekonomik çöküş yaşayan 46 bin çiftçi pes etti!