Home
10 Haziran 2022 ( 38 izlenme )
Reklamlar

AKP'li Cihan Saraç'ın Twitter anketinden Kılıçdaroğlu çıktı, 'Bot hesap' dedi!


AKP'den iki kez aday adayı olan Cihan Saraç, Twitter'dan seçim anketi yaptı. Saraç, anket sonuçlarından kısa bir süre sonra paylaşımı silerek, 'bot hesap' iddiasında bulundu.

Sakarya'dan iki kez AKP'den milletvekili olmak için aday adayı olan Cihan Saraç sosyal medya hesabından bir anket yaptı. 

Saraç Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyunuzu kime vereceksiniz diye dev bir anket yapalım" dedi. 

Saarç'ın Twitter anketinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüzde 20, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüzde 58, 'diğerleri' ise yüzde 22 oy aldı. 

Bu sonuçlardan kısa bir süre sonra Saraç paylaşımını sildi. Saraç daha sonra açıklama yaparak "Twitter'in Yaptığı Açıklamada Türkiye'de %48 Bot Hasap Olduğunu ifade etti Biz ne demiştik bot cocuklarına bizde taviz yok… Benim her şeyim reel… İsmimiz üzerinden de prim kasmaya izin vermeyiz.." ifadesine yer verdi. 


Gerçek Gündem

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Elbisesindeki Arapça yazıyı Kuran ayeti sandıkları kadını linç etmek istediler! Çanakkale’yi hatırladılar Atatürk’ü anmadılar! Süleyman Soylu'nun 'kaçak göçle mücadelesi'nde son durum: Suriye sınırından ellerini kollarını sallayarak giriyorlar! Sedat Peker'in 'Ekşioğlu' iddiaları doğrulandı: Tek tek itiraf etmiş!