AKP'li belediyenin iftar programında protokol oruç açarken, dakikalarca yemek kuyruğunda bekleyen halk isyan etti! 'Millet aç, aç!'

32 izlenme 26 Nisan 2022
Reklamlar
AKP’li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin halk iftarında protokol oruç açarken hala yemek kuyruğunda bekleyen yüzlerce vatandaş isyan etti. Bir kişi kendisine sadece pilav verilen tepsiyi görevlilere fırlattı.

AKP’li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin önceki akşam İzmit Cumhuriyet Bulvarı’nda verdiği halk iftarında, protokolün oruç açarken vatandaşların dakikalarca yemek sırasında beklemesi gerginliğe yol açtı.

Organizasyondaki büyük eksiklik sebebi ile yemek dağıtan görevliler ile vatandaşlar arasında çıkan tartışmada sesler yükselirken, bir kişi kendisine sadece pilav verilen tepsiyi görevlilere fırlattı.

Aynı esnada iftar programına ev sahipliği yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve diğer protokol üyelerinin yaşananlara kayıtsız kalarak yemek yemeye devam etmeleri ve gerginliği azaltmak için bir girişimde bulunmamaları vatandaşlardan büyük tepki topladı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Reza Zarrab’a bir şok da İBB’den! Yunan medyasından dikkat çeken İmamoğlu, Erdoğan ve CHP analizi Türk vatandaşlarını taşıyan uçaklar İstanbul’a inmeye başladı Zam oranını beğenmeyen taksiciler camı çerçeveyi indirmişti: Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu'dan taksicilere skandal savunma