Dikkat eksikliği olduğu gerekçesi ile 29 Ekim gösteri grubundan ayrılan 9 yaşındaki çocuğu öğretmeni Ş.Ş hakkında İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce başlatılan inceleme tamamlandı.
İnceleme sonucunda öğretmen Ş.Ş.'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında gerekli dikkat ve özeni göstermeyerek, kutlamalar için okula gelen öğrenci M.E.D.'yi gösteriye katmadığı ve kenarda beklettiğinin anlaşıldığı, bu nedenle öğretmenin 657 Devlet Memurları Kanunu'nun 125’inci maddesi gereğince "kınama" ile cezalandırılması kanaatine varıldığı belirtildi.

Olayın ulusal ve yerel basında geniş yer bulması, öğrencinin okulda devam edecek olması, aile ile tekrar karşı karşıya gelme durumunda oluşabilecek olumsuz durumları önlemek, öğretmenin güvenliğini, saygınlığını korumak adına da Ş.Ş.'nin görev yerinin il merkezinde branşına uygun başka bir okulla değiştirilmesinin uygun görüldüğü belirtildi.

İktidar İmamoğlu'nun önünü kesme uğraşında! Önce siyasi yasak şimdi de diploma17 izlenme
AKP'li belediyeye tepki: "Su parasına yetişemiyoruz"25 izlenme
Gazeteciler Atatürk’e her soruyu soruyordu112 izlenme
En eski çikolata şirketi İtalyanlara satılıyor!155 izlenme
AKP'nin dostu Katar, ABD'yi tercih etti! ABD’den Katar’a 3 milyar dolarlık helikopter satışı!106 izlenme
Üniversiteyi bırakanlarla bir büyük şehir kurulurdu: Sayıları 66 ilin nüfusundan fazla8 izlenme
AKP'li belediye maaşları ödeyemedi!340 izlenme
Çiftçiler ahırlarını satıyor!181 izlenme